USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

4-річний воротар з Луцька – у Книзі рекордів України

2 Грудня 2018 16:56
Лучанин Андрій Маха, якому незабаром виповниться 5 років, потрапив до Книги рекордів України, адже має найменший зріст дитини-воротаря. Зокрема, зріст хлопчика становить 94 сантиметри.

Сертифікар рекордсмена України на відкритті Дитячої футзальної ліги Луцька, яка є найбільшою в Україні, вручив експерт Національного Реєстру Рекордів України Павло Горішевський.

Відкриття футзальної ліги, у якій візьме участь 57 команд та яка триватиме майже 5 місяців, відбулося 2 грудня у спортивному комплексі «Арена Спорт» (вул. Карбишева, 1), інформують на сторінці департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у Фейсбуці.

На відкритті були присутні почесні гості — радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик, президент Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області Руслан Корпош, голова комітету дитячого футзалу АМФВ Олег Мартин та експерт Національного Реєстру Рекордів України Павло Горішевський.



Радник міського голови Ігор Поліщук привітав учасників з відкриттям змагань та наголосив, що пріоритетом Луцька є підтримка спорту і, зокрема, дитячого футзалу, адже заняття спортом загартовують тіло і дух, формують характер, відповідальність та орієнтують на результат.

Олексій Веремійчик, своєю чергою, зауважив, що дуже приємно те, що міська рада спільно з Асоціацією футзалу Волинської області — АМФВ організовує досить серйозний проект, який зібрав багато команд та триватиме не один і не два тижні, а декілька місяців. Отже ця робота, як наголосив Веремійчик, не є даремною.

Під час заходу юного спортсмена Андрія Маха також відзначили у першому турі дитячого ярмарку футзалу у номінації «Крищий воротар».



Андрій грає за команду ФК «Універсал», яку тренує Іван Мартинюк.



Наголошується, що 57 дитячих команд з Волинської та Рівненської областей будуть боротися до 28 квітня за перемогу у п’яти вікових категоріях: U-7, U-9, U-11, U-13 та U-15.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 2 Грудня 2018 17:24
Блін, брєд, нє?
007 Показати IP 3 Грудня 2018 06:28
Тепере хто заведе дитину нижчу ростом, поставить на ворота і сфоткає, будуть в рекордах України
Микола Показати IP 3 Грудня 2018 12:15
ШАНОВНІ ПИСАКИ ОЛЕКСАНДР ТА 007. ЩО ВИ ЗНАЄТЕ ПРО ЦЮ ДИТИНУ ПРИЙДИ ОДИН З ДРУГИМ НА ТРЕНУВАННЯ АБО НА ЗМАГАННЯ І ПОДИВИСЬ ЯК ДІТИ ТРЕНУЮТЬСЯ. ЩО ЖАБА ДАВИТЬ. ПРИЙДИ НА ПАСТУПНУ НЕДІЛЮ І ПОДИВИСЬ. МОЖЕ ТОДІ СВОЇ СОПЛІ ПІДІТРЕТЕ. А НЕ ПИСАТИ ЩО НЕБУДЬ
Паші Мартинюку до Микола Показати IP 3 Грудня 2018 16:42
Заспокойся вчителю))
... Показати IP 3 Грудня 2018 12:58
https://www.youtube.com/watch?v=OdU_GgGRYGk https://www.youtube.com/watch?v=6t2HIf64VQw&t=715s https://www.youtube.com/watch?v=xk5W5uw0whg&t=1235s дитина справді вундеркінд в Луцьку є діти, які талановитіші за диванних писак Олександра та 007 рвіть свої пукани далі
Микола Показати IP 4 Грудня 2018 11:02
Я СПОКІЙНИЙ ЯК УДАВ. ХАЙ ПРИХОДЯТЬ В АДРЕНАЛІН ПРИСЯДУТЬ ЗА СТОЛИК НАВПРОТИ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ ВІЗЬМУТЬ КАВИ. І ДИВЛЯТЬСЯ ЯК ГРАЮТЬ ДІТИ. І ПО РАДІЮТЬ І ТОДІ ХАЙ НАПИШУТЬ ЩО ПОБАЧИЛИ. ВСІМ ПРИВІТ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus