USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

5 хвилин волинської весни. ФОТО

13 Квітня 2012 12:32
Валерій Мельник, власний кореспондент газети «Урядовий курʼєр» у Волинській області, – серед фотографів, які вміють зобразити природу в усій її первозданності.
Про це пише видання «День».
Себе він називає фотографом-анімалістом, але його можна назвати й фотохудожником-анімалістом.
Природа на знімках Валерія Мельника не тільки постає в усій своїй первозданності: він показує її оточуючим. У 8-ми фото автор відобразив початок весни на Волині. У фокусі обʼєктива опинилися цвіт верби, лелеча родина, народження пташат, цвіт калюжниці та сон-трави.




До слова, аби побачити, як квітне сон-трава, Валерій мав подолати понад сто кілометрів із Луцька у черемський природний заповідник, пошкодити власний автомобіль, бо у заповіднику нема доріг з твердим покриттям. За переказами, цієї квітки боявся навіть сам диявол ‒ начеб сховався він під широким листом сон-трави та й виглядає собі звідти. Та угледів його архангел Михаїл і випустив громовицю. Відтоді і листки сон-трави наче прострілені-порізані, тому й друга назва рослини – простріл.
Не оминув фотограф увагою і тварин ‒ у центрі Луцька на Сапалаївці «зловив» болотяних черепах.

Також вдалося зазнімкувати трапезу диких свиней, коли мама годує своїх смугастих діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мирослав Ватащук Показати IP 13 Квітня 2012 14:24
Фантастичні фото :)
SET Показати IP 13 Квітня 2012 14:43
Бомба, особливо порадували кабанчики і черепашки. Автору респект!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus