USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Apple презентувала нові iPhone 11, iPad 7 та Apple Watch Series 5

10 Вересня 2019 22:40
Компанія Apple презентувала нові iPhone 11 Pro і 11 Pro Max з потрійною камерою, а також iPad 7 та Apple Watch Series 5, пише УНІАН.

Смартфони iPhone 11 Pro і 11 Pro Max отримали екрани з діагоналлю 5,8 та 6,5 дюймів з вирізом під фронтальну камеру. Корпус виконаний зі скла й сталі. Має нове олеофобне покриття.

Смартфон отримав покращений дисплей, який назвали Super Retina XDR, а також процесор A13 Bionic.

Екран телефону на 15 відсотків енергоефективніший, ніж у минулого покоління і має яскравість до 1200 ніт. Основна камера складається з трьох модулів: основного з широким кутом огляду, надширококутний як у iPhone 11 і зум-об'єктив із трикратним модулем. Всі три камери можуть записувати відео в дозволі 4К.

Нова технологія Deep Fusion дозволяє робити відразу 9 фото, і з допомогою штучного інтелекту вибирає і об'єднує кращі пікселі для отримання широкого динамічного діапазону. Також є можливість одночасно отримувати зображення зі всіх камер, включаючи фронтальну, і працювати з відео прямо під час зйомки.

За словами виробника, iPhone 11 Pro працює на чотири години довше за Xs, а 11 Pro Max - на п'ять годин довше за Xs Max.

У комплекті зі смартфоном буде поставлятися блок живлення на 18 ватт, як у iPad Pro.

Смартфон вийде в темно-зеленому, білому, чорному і золотому кольорах.

Продаж нових iPhone стартує 20 вересня. Ціна на iPhone 11 Pro стартує з $1000; на iPhone 11 Pro Max - $1100.
Під час презентації компанія Apple представила нові Apple Watch. Функції цих розумних годинників дозволяють стежити за здоров'ям і заняттями спортом.

Так, дизайн Apple Watch не змінився, але тепер у цих годинниках завжди активний дисплей. При цьому вони в режимі спокою зменшують яскравість.

Автономність нового покоління Apple Watch - 18 годин.

Також у годинниках тепер є вбудований компас. Apple Watch отримає нові кольори: космічний сірий, золотий та титановий, а також буде версія у керамічному корпусі.

Вартість Apple Watch Series 5 стартує з $399, а ось Apple Watch Series 3 подешевшали до $199.

У компанії вирішили розширити можливості відстеження здоров'я годинником й анонсували три нові програми. Перша буде стежити за здоров'ям слуху, ще одна допоможе стежити за жіночим здоров'ям й відстежувати менструальний цикл, а третя подбає про ваше серце.
Компанія Apple представила нові iPad 7-го покоління на операційній системі iPad OS. Дисплей нової моделі складе 10,2 дюйма.

Новий iPadOS буде в 2 рази швидше попередньої версії. Він також оснащений smart-коннектором для Apple Pencil і клавіатури.

Ціна на нову модель iPad стартує від 329 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вах вах вах Показати IP 11 Вересня 2019 01:44
готовте бабло любителі пантів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus