USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Facebook вперше видалив пост Трампа, а Twitter заблокував акаунт

6 Серпня 2020 10:36
Адміністрація Facebook видалила повідомлення президента США Дональда Трампа про коронавірус за дезінформацію. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Reuters.

Видалений пост глави держави містив фрагмент його інтерв’ю програмі Fox & Friends телеканалу Fox News, зазначено в повідомленні. В ході інтерв’ю Трамп заявив, що діти «майже невразливі» до COVID-19.

Адміністратори соцмережі вважають, що це є дезінформацією про нову коронавірусну інфекцію.

До слова, Twitter за той же самий пост заблокувала акаунт Трампа. У компанії заявили, що акаунт зможе відновити свою роботу, якщо видалить відповідний твіт.

«Твіт є порушенням правил Twitter щодо дезінформації про COVID-19», – заявила прессекретар Twitter Ліз Келлі газеті Washington Post.

У відповідь представник передвиборного штабу Трампа заявила, що соцмережі упереджено ставляться до глави держави.

«Праціник Twitter, яка пояснила, чому діяльність нашого акаунта було припинено, також є колишнім прес-секретарем сенатора Камали Харріс. Ще один день, ще один прояв волаючого упередженого ставлення Кремнієвої долини до цього президента, де правил дотримуються тільки в одному напрямку», – заявила Кортні Барелла, заступник прессекретаря кампанії Трампа The Hill.

Вона також наголосила, що соціальні медіакомпанії не є арбітрами істини. За її словами, президент лише констатував той факт, що діти менш сприйнятливі до коронавірусу.

Зазначимо, соцмережа Twitter нерідко блокує пости Трампа, які він публікує. Наприклад, минулого місяця адміністрація соцмережі заблокувала відеоролик передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа. Також нещодавно Twitter знову видалила пост президента США Дональда Трампа. Причиною стала скарга про порушення авторських прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 6 Серпня 2020 13:23
Схоже що після програшу Трампа на виборах світова ковід-пандемія швидко закінчиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus