USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Facebook введе суворі правила для політичної реклами в Україні

16 Січня 2019 14:51
Соціальна мережа Facebook посилить правила політичної реклами в Україні через вибори президента в березні 2019 року.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Reuters.

Посилення також торкнеться країн ЄС, Індії та Нігерії.

У компанії вважають, що Facebook з 2016 року став для політиків і їхніх супротивників засобом поширення фальшивих новин та іншої пропаганди.

За словами директора компанії з глобальної політики Кеті Харбат, починаючи з середи в Нігерії, тільки рекламодавці, які працюють у країні, зможуть розміщувати передвиборчу рекламу, пов'язану з виборами президента 16 лютого.

Харбат також заявила, що така ж політика набуде чинності в Україні в лютому, оскільки вибори президента відбудуться 31 березня.

Директор з управління продуктами компанії Роб Лезерн заявив, що в Індії, яка проголосує за парламент цієї весни, Facebook розмістить передвиборчу рекламу в онлайн-бібліотеці з можливістю пошуку, починаючи з лютого.

У Facebook вважають, що зберігання реклами в бібліотеці протягом семи років є ключовим елементом боротьби з конфліктами.

За словами Лазерна, Євросоюз отримає версію правил напередодні парламентських виборів у травні.

У компанії сподіваються, що до кінця червня у них буде набір інструментів, які можна застосувати до рекламодавців у всьому світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus