USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За рік 175 млн: Порошенко став лідером за кількістю реклами на телебаченні

12 Березня 2019 20:54
Політики у 2018 році витратили на телерекламу більш ніж 647 мільйонів гривень, із них близько 568 мільйонів – на транслювання політичної реклами за участю або на замовлення кандидатів у президенти.

Лідером за кількістю реклами в 2018 році серед майбутніх учасників президентських перегонів став Петро Порошенко. Ролики з ним з’являлися в ефірах понад 4 тис. разів та виходили на найбільшій кількості каналів, йдеться в дослідженні Чесно.

Згідно з офіційними розцінками телеканалів, в 2018 році реклама Порошенко має коштувати 174,9 мільйона гривень, це третина вартості телереклами всіх кандидатів. Найвищі витрати цього кандидата можна пояснити як обсягом реклами, так і її вартістю на тих телеканалах, які її транслювали. Крім того, ролики Порошенка виходили на найбільшій кількості каналів – 12.


Найбільше реклами за участю Петра Порошенка на ТБ було в липні-серпні та наприкінці минулого року. Улітку телеканали транслювали ролики з гаслами: «Армія боронить нашу землю. Мова боронить наше серце. Віра боронить нашу душу» та «Ми йдемо своїм шляхом. Ми Україна». На грудень припала хвиля реклами про отримання Україною Томосу.
За повідомленням Адміністрації Президента, Порошенко оплачував свою рекламу з власної кишені й видатки на неї будуть відображені в його річній декларації, яку оприлюднять, вочевидь, після першого туру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема слів Показати IP 13 Березня 2019 09:49
Вже в очі ,й вуха понад усіх намозолив й натер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus