USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Facebook зізнався, що слухав повідомлення своїх користувачів

14 Серпня 2019 13:08
Компанія Facebook оприлюднила інформацію про те, що платила сотням сторонніх підрядників за розшифровування голосових повідомлень користувачів. Водночас у компанії додали, що розшифровку повідомлень припинили «понад тиждень тому».

Зазначається, що підрядники не знали про те, яким чином були отримані повідомлення, повідомляє агенція Bloomberg.

За інформацією джерел, працівники слухали розмови, іноді непристойні, і не розуміли, навіщо вони їх розшифровують.

У Facebook уточнили, що користувачі погоджувалися на це при виборі спеціальної опції в додатку Messenger.

Агенція зазначає, що Facebook не повідомляла користувачів про те, що їх повідомлення будуть прослуховувати треті особи. У політиці використання даних немає конкретних згадок про аудіоповідомлення. Вона передбачає збір «контенту, повідомлень та іншої інформації, яку ви надаєте» при «відправленні повідомлень або спілкуванні один з одним».

Раніше у корпорації Google визнали, що її фахівці прослуховують команди, які користувачі віддають її голосовому помічнику. У коментарі на сайті компанія зазначила, що аудіозаписи використовуються для аналізу мови з метою поліпшення розпізнавання мов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus