USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Huawei заборонили використовувати карти пам'яті microSD

26 Травня 2019 11:08
Організація SD Card Association виключила зі свого складу китайську компанію Huawei, позбавивши її можливості використовувати в нових пристроях карти пам’яті SD і microSD, а також слоти для них.

«SD Association виключила Huawei, фактично позбавивши компанію можливості використовувати карти microSD або слоти SD в будь-якому з її продуктів», – вказується в повідомленні. Про це пише 9to5Google.

SD Card Association – некомерційна організація, заснована компаніями Panasonic, SanDisk і Toshiba в 2000 році. Організація займається стандартизацією карт пам’яті. Компанії, які не є членами асоціації, не можуть офіційно розробляти і виробляти продукти за встановленим стандартам.

Раніше Google відключив виробника телефонів Huawei від деяких оновлень операційної системи Android. Наступна версія смартфонів на Android також втратить доступ до популярних сервісів, включаючи Google Play Store, Gmail і YouTube. Згодом ще чотири компанії, окрім Google, призупинили співпрацю з Huawei – це виробники чіпів Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc.

Huawei зможе використовувати тільки публічну версію Android і не зможе отримати доступ до пропрієтарним додатків і сервісів від Google. Які саме сервіси перестануть функціонувати, все ще обговорюється в Google. Huawei може використовувати версію операційної системи Android, доступну за ліцензії з відкритим вихідним кодом.

Нагадаємо, 15 травня президент США Дональд Трамп оголосив у країні надзвичайний стан для того, щоб захистити комп’ютерну систему країни від «іноземних ворогів».

Передбачається, що причиною такого рішення став скандал із китайською компанією Huawei.

Перед цим видання Times повідомило про те, що за даними ЦРУ Huawei фінансують китайська розвідка, армія та комісія з нацбезпеки Комуністичної партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Huawei Показати IP 26 Травня 2019 12:14
Але усе працює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus