USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Lamborghini, Ferrari, Rolex, Bolt ідуть з Росії

9 Березня 2022 02:27
Італійський виробник спортивних авто Lamborghini припиняє співпрацю з Росією.

Про це йдеться в заяві бренда, пише УНІАН.

«У світлі ситуації, що склалася, ділові відносини з Росією припинено. Lamborghini сподівається на швидке закінчення бойових дій і повернення до дипломатії», – йдеться в заяві бренду.

Компанія повідомляє, що глибоко засмучена подіями в Україні і має намір підтримати жертв війни. Вона готує пожертву до Фонду ООН з надання допомоги біженцям.

Агентство Reuters з посиланням на заяву іншого виробника розкішних автомобілів, Ferrari, повідомляє, що ця компанія припиняє виробництво авто для російського ринку.

«Враховуючи ситуацію, що склалася, Ferrari ухвалила рішення зупинити виробництво автомобілів для російського ринку до подальшого повідомлення. Ми продовжуємо уважно стежити за ситуацією і завжди будемо дотримуватися всіх правил, положень і санкцій», – ідеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що виходять з російського ринку Chevrolet, Cadillac, Ford, Jaguar, Porsche, Renault, Mercedes і деякі інші автомобільні бренди.

Світовий бренд годинників Rolex також повідомив, що припиняє експорт товарів до Росії.

А Bolt має намір вдатися до трьох кроків: перерахувати 5% всіх замовлень у Європі протягом наступних двох тижнів на підтримку українського народу; вилучити російську продукцію з Bolt Market; припинити діяльність у Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus