USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Mirson: час нарешті виспатися*

19 Червня 2021 14:27
Український виробник домашнього текстилю MIRSON пропонує подушки власного виробництва.

Подушки постійно супроводжують нас. Їх можна віднести до нечисленних предметів, якими ми користуємося щодня протягом усього життя. Гарна подушка є запорукою справжнього відпочинку під час сну. Вона має бути зроблена з високоякісних матеріалів, мати зручні для вжитку розміри і бути помірно жорсткою.

Саме ці параметри закладені у виробах компанії «MIRSON». Подушки мають дві складові частини: напірник та наповнювач.

Напірник являє собою чохол з міцної тканини, що має надійно утримувати всередині наповнювач. Саме наповнювач зумовлює жорсткість подушки – тому зазвичай подушки наповнюють волокнами рослинного або тваринного походження, поліуретаном або синтетичними матеріалами.

Отже, виробники подушок пропонують кілька опцій: високі, низькі, ергономічні, здатні зберігати надану форму подушки на кожен смак.

В асортименті магазину Mirson можна назвати представлені подушки із різними наповнювачами. Нижче короткий огляд їхніх властивостей.

– Пухові – модель з натурального пуху (гусячий, гагачий), або штучного (лебединий). Ці вироби характеризуються легкістю, зручністю, вони здатні приймати форму голови. Серед недоліків слід зазначити можливу алергенність натурального наповнювача.

– Вовняні – виробляються з овечої вовни. Вирізняються гарною теплопровідністю, непроникні для повітря та гігроскопічні. Мають лікувальні властивості за виключенням випадків наявності алергічних реакцій.

- Бамбукові – прекрасно зберігають форму, не всотують запахи, не гниють, не потребують дбайливого догляду, добре зберігають форму.

- Евкаліптові – мають екологічно безпечний наповнювач, міцний, легкий, добре всотує вологу, має антисептичні властивості, служить довго, добре впливає на шкіру, не викликає алергій.

- Шовкові – легкі, міцні, стійкі до утворення грибків, проте мають єдиний недолік – високу ціну.

- Бавовняні – не викликають алергії, добре проводять тепло.

Слід окремо відзначити протиалергічні подушки з наповнювачем «THINSULATE» – зручні, м’які, приймають форму голови.
Як обрати подушку для себе?

Представники інтернет-магазину MIRSON зазначають декілька критеріїв вдалого вибору подушки.

Зручність. Подушка має бути зручною саме для того, хто спатиме на ній.

Наповнювач. Окрім описаних вище якостей, важливо, щоби наповнювач пропускав повітря і в ньому не оселився грибок або пилові кліщі.

Гіпоалергенність. Зазвичай люди з алергічними реакціями добре знають свої особливості, але якщо обирати подарунок, краще розібратися, чи має алергію людина, чи ні.

Простий догляд. Якщо подушку не доводиться постійно прати, сушити, чистити – це найкращий варіант.
Якщо обирати собі подушку згідно з наведеними вище рекомендаціями, можна справді добре відпочивати уві сні і жити яскравим та енергійним життям.

Інтернет-магазин MIRSON пропонує величезний асортимент виробів з текстилю за розумними цінами. Зокрема, на подушки зараз діє знижка до 70%. На сайті компанії https://mirson.ua/podushki/ можна з легкістю обрати модель для себе і отримати придбану річ у відділеннях Нової пошти у будь-якій точці України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus