USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Morandi в Луцьку: вечірка та розіграш квитків

19 Травня 2018 09:00
Уже зовсім скоро румунський гурт Morandi потішить своїх прихильників у Луцьку, виступивши в місті з першим концертом.

Із цієї нагоди 18 травня у РЦ «Промінь» влаштували вечірку за участю виконавців, на котру могли прийти усі охочі.

Присутні насолоджувалися напоями, спілкуванням, музикою від запрошеного діджея та загальною атмосферою вечора. Окрім того, лучани мали можливість виграти квитки на омріяний концерт. Для цього їм потрібно було лише правильно відповісти на запитання, пов’язані з історією створення Morandi.

Чи не найбільш очікуваною частиною вечірки, своєю чергою, стала автограф-сесія від учасників гурту. Також лучани могли зробити спільні фото з виконавцями.

Довідково:

Колектив виник у 2005 році та складається з двох учасників: Marius Moga і Andrei Stefan Ropcea (Randi). Назву гурту утворили від імен вокалістів – Маріуса Моги та Андрея Ропчі, який виступає під псевдонімом Ранді.

Свого часу харизматичні музиканти підкорили серця кожного своїми хітами. Так пісні«Love me», «Angels», «Save me» вже давно стали улюбленими.

Morandi повноправно займає своє почесне місце у списку кращих танцювальних поп-гуртів Європи. Про це свідчить і номінація на MTV Europe Awards, і перебування синглів у World Chats Express і MTV Europe Chart. Хіти «Falling Asleep», «Angels», «Save me» можна було почути на дискотеках і на радіо в будь-якій країні світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ау Показати IP 19 Травня 2018 11:33
Клас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus