USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Tesla на автопілоті в'їхала в перевернуту вантажівку. Відео

2 Червня 2020 14:53
Електрокар Tesla Model 3, який рухався з увімкненим автопілотом, врізався в перевернуте вантажне авто на трасі в Тайвані.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Taiwan English News.

Водій Tesla пояснив, що їхав з увімкненою функцією напівавтоматичного управління Autopilot зі швидкістю близько 110 км на годину.

За його словами, електроніка не відреагувала на перешкоду на дорозі, тому він сам натиснув на педаль гальма, але було вже пізно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 2 Червня 2020 15:17
Яка б та техніка не була б провірена-перепровірена,ніколи не довірю електроніці своє і своєї сім,ї життя і здоров,я ..навіть не уявляю,як можна під час руху авто довіритися автопілоту,щоб просто лежати або спати..тим-більше в нашій країні,з такими розмітками,дорогами і п,яними оленями ,які всюди
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Червня 2020 18:01
Повір, через пару років це буде обов'язково. Так як ми мавпи порівняно з штучним інтелектом. А от на рахунок нашої країни це так, технології країнам третього світу не потрібні, у нас земля найродючіша! Кожен вибирає своє, хтось в космос летить а хтось майбутнє своє і своїх внуків з сапкою в руках бачить !
пасажир Показати IP 2 Червня 2020 15:32
як тобі таке,Ілон Маск?
Москаль до пасажир Показати IP 2 Червня 2020 16:32
Слава Богу не ракетой в МКС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus