USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліція назвала кількість ДТП за участю велосипедистів

14 Серпня 2017 20:49
21 дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедистів сталася за 2017 рік на території обслуговування патрульної поліції Луцька.

Про це під час програми "Актуально"на телеканалі "Нова Волинь" повідомив старший інспектор управління Патрульної поліції Луцька Павло Радивонік, пише Конкурент.

"Найбільша причина в тому, що автовласники не завжди або помічають велосипедистів, або звертають на них увагу. Думають, що більший, то і правий. Тому і маємо постраждалих. Загалом у 21 ДТП 20 людей постраждало, тобто отримали тілесні ушкодження. На жаль, є троє загиблих", – зазначив інспектор.

Поліцейський наголосив, що є чимало випадків, коли водії залишають місце пригоди. Протягом року відшукали чотирьох таких шоферів, вони притягнуті до відповідальності.

Є один випадок, коли велосипедист пошкодив авто, і втік з місця ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus