USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Twitter анонсував платні функції

26 Лютого 2021 22:54
Соціальна мережа Twitter анонсувала кілька нововведень. Серед них - можливість стягувати плату з підписників за перегляд певних твітів або створення груп за інтересами, повідомляє The Verge.

Функція перегляду платних твітів отримала назву Super Follows. Вона передбачає, що користувачі зможуть отримувати плату з підписників за перегляд якогось «додаткового контенту». Це можуть бути ексклюзивні твіти, підписка на розсилку, доступ до товариства або значок підтримки користувача.

Як приклад Twitter показав, що користувач платить 4,99 долара в місяць, щоб отримати серію переваг. У соцмережі розглядають цю функцію як можливість для творців контенту отримувати «платню» безпосередньо від підписників.

У Twitter також з'являться «Товариства». Таким чином, користувачі зможуть об'єднуватися в групи за інтересами, що дозволить їм бачити твіти на певну тематику.

Коли ці функції будуть запущені, поки невідомо. У Twitter їх показали в розділі «що далі» на презентації для аналітиків та інвесторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus