USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Twitter випадково видалив сторінку Дональда Трампа

3 Листопада 2017 08:29
У четвер, 2 листопада, особиста сторінка президента США Дональда Трампа у Twitter виявилася недоступною для користувачів.

Як виявилося, аккаунт президента був «ненавмисно деактивований» через помилку співробітника сервісу мікроблогів, передає РБК.

«Раніше сьогодні аккаунт @realdonaldtrump був ненавмисно деактивований через помилку співробітника Twitter. Аккаунт був недоступний протягом 11 хвилин і потім був відновлений. Ми продовжуємо розслідування та вживаємо заходів для запобігання подібних подій», — йдеться в повідомленні на сторінці адміністрації Twitter.

У четвер користувачі Twitter помітили, що сторінка президента перестала з'являтися, замість неї з'являлося повідомлення: «Вибачте, дана сторінка не існує».

Станом на 3 листопада в Twitter Дональда Трампа було опубліковано понад 36 тисяч його повідомлень на сторінку американського президента підписалися 41,7 млн користувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 3 Листопада 2017 11:09
Так то ж не проблема, його аднокласнікі і контакт чекають, свій як не як.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus