USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

VARTIS відкрив у Луцьку склад будматеріалів поряд з новим металоцентром*

4 Серпня 2022 08:55
Велика українська мережа металоцентрів «Vartis» торік відкрила новий сучасний металосклад та офіс продажу в Луцьку. У червні цього року на території центру почав функціонувати склад будівельних матеріалів. Тут раді бачити оптових та роздрібних клієнтів.

Як розповідають у волинській філії національної мережі, таким кроком хотіли додати комфорту клієнтам. Адже тепер все для будівництва можна купити в одному місці, не витрачаючи кошти і час на пошуки якісних і недорогих будматеріалів деінде.

У мережі Vartis діють програми лояльності для клієнтів. Завдяки широкій мережі по всій Україні компанія може дозволити собі гнучкі ціни та індивідуальний підхід.

У Луцьку представлено оновлений широкий асортимент металопрокату та будматеріалів. Є також можливість зробити замовлення будь-яких будматеріалів, металу, нержавійки, сітки тощо на склад у короткі строки.

Досвідчені менеджери можуть повністю сформувати замовлення під ключ. Крім того, фахівці дадуть відповідь на всі запитання, допоможуть підібрати потрібну продукцію, оформлять все і організують доставку.

Vartis довіряють клієнти з 1997 року, тож турбуватися про замовлення не варто.
У Vartis можна купити за найнижчими цінами металопрокат: арматуру, балку двотаврову, швелери, куточки, смуги, катанку, круги, квадрати, листи тощо. Це все якісно зберігається у новому закритому павільйоні, тому продукція з часом не втрачає свого вигляду.
Серед будівельних матеріалів у луцькому центрі представлена велика кількість продукції: пінопласт, OSB-плити, сухі будівельні суміші, утеплювачі, електроди, сітка кладочна, секційні паркани, грунтовка, інструменти, лаки, фарби, гіпсокартонні системи та багато іншого.

Є тут і унікальні для регіону якісні австрійські суміші від виробника «Baumit», які представлені тільки в мережі «Vartis».
Мережа підтримує українських виробників. Тут можна знайти цвяхи заводу «Метиз», електроди «Моноліт», відрізні круги «Новоабразив» тощо.
Національна мережа Vartis, яка роками співпрацює з виробниками України та Європи, надає широкий асортимент товарів високої якості за хорошими цінами.

Охочих придбати які будматеріали за хорошу ціну чекають у Vartis біля Луцька за адресою: с.Рованці, вул. Аграрна,3. у будні з 8:30 до 17:30.

Телефони для довідки та замовлень:

Будматеріали – (050) 740-30-61

Металопрокат – (050) 378-70-84

Дізнавайтеся про асортимент мережі на сайті: https://vartis-metal.com.ua/ua/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus