USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

VIP-в’їзд: в Погуляйка без дозволу встановили шлагбаум перед будівлею Волиньради

29 Травня 2020 16:33
Команда голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, яку на Волині встигли охрестити «луганським десантом», продовжує покращувати життя волинян. Після встановлення обмежувальних турнікетів вирішили «закріпити успіх» і поставити шлагбаум перед центральним входом, заїзд до якого заборонений.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, перед будівлею Волинської обласної ради, в якій знаходиться і Волинська облдержадміністрація, встановили шлагбаум, який відмежовує проїзд до центрального входу. Ні в профільного департаменту міської ради, ні в обласної ради погодження ОДА не отримала.

Шлагбаум почали встановлювати ще зранку. Зазначимо, що в’їзд туди і так заборонений, про що сповіщає знак «3.21».
Будівля – власність обласної ради і перебуває на балансі комунальної установи «Управління будинком Волинської облради». Його очільник Ігор Баранчук зазначив, що за жодним погодженням – усним чи письмовим – облдержадміністрація до нього не зверталась. Ні у випадку встановлення шлагбаума, ні тоді, коли інсталювали обмежувальні турнікети.

Земельна ділянка поблизу будівлі – міська, відтак погодження на встановлення мали б дати в департаменті ЖКГ Луцької міської ради. Його очільник Микола Осіюк каже, що останнім часом ОДА не зверталась за відповідним погодженням, а департамент не давав дозвіл на встановлення.

Реформи від команди Погуляйка: «парадний вхід» в ОДА, турнікети, шлагбауми

Одна з найбільш видимих справ команди Юрія Погуляйка (окрім скандалу з вимаганням «відкатів», гучних звільнень волинян та хамського ставлення до журналістів і підлеглих) – «реформування» будівлі облради, в якій знаходиться ОДА. Після призначення Погуляйка тут відкрили широкий центральний вхід, урочисто встеливши його килимами. Подбали і про безпеку – без погоджень з власниками будинку встановили турнікети.

Все для того, щоб високе керівництво долало мінімум перешкод, дістаючись робочого місця. Адже вже згодом прямо перед центральним входом очевидці фіксували дорогий позашляховик Volkswagen Toureg, який заїхав під знак «Проїзд заборонено».
До слова, таким автомобілем користується голова ОДА Юрій Погуляйко.

Вочевидь, на цьому реформи і «зміни життя на краще» для волинян тимчасово закінчились, тому все що залишається – чекати. Чи якісних змін в житті області, чи кадрових змін у Волинській ОДА – покаже час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Любі свині Показати IP 29 Травня 2020 16:42
Скоро снайпери на дажу чергуватимуть.....
127 Показати IP 29 Травня 2020 16:49
" Ні в профільного департаменту міської ради, ні в обласної ради погодження ОДА не отримала." не смішить мої фаберже.
Волиняни Показати IP 29 Травня 2020 17:35
А тепер оті реформовані інспекції архітектурно-будівельного контролю просто зобов'язані оформити матеріали за самовільне будівництво на керівника ОДА ! І за самовільну зміну фасаду металевими жалюзями і за добудову тамбуру - бо проектом будівлі такого не передбачено ! А структурні підпрозділи поліції - за встановлення шлагбаума ! А облрада - взагалі оформити матеріали до суду. Ото якраз зараз і проявляться їх принциповість і результати перевірки на вошивість. Бо в усій красі демонструються якісь параноїдальні, дитячі забаганки, невігластво і капризи, ігнорування нормативних вимог , що призвело до прямого порушення закону ! Пане Погуляйко ! Якщо ви такими методами і Україну будуєте - то не бачити тій Україні світлого майбутнього !
Лучанин Показати IP 29 Травня 2020 18:52
Борисе Петровичу, як же Вас бракує!
Лучани Показати IP 29 Травня 2020 18:54
Таваріщ Погуляйко ! Якщо ти такий беручкий до роботи хазяйтвєннік - то слабо фонтан перед своїми вікнами привести до ладу, сходи на лівому боковому фасаді відремонтувати, а то сам чорт ногу там зламає , мощення біля пам'ятника перекласти - там же твої служби мітинги на державні свята проводять, лавки на площі відтопирились поламаними сидіннями, смітники прогнили і без дна, електрокабеля по поверхі прокладені і т. д. і т. п. Чи далі свого носа нічого не видно ? Не можеш сам- то хоч хазяйську команду дай ! А раптом Президент приїде ! Чи почепив жалюзі і думаєш проблеми зникли ?
123 Показати IP 29 Травня 2020 19:36
Ой а де ж наші муніципали? Як у дворах зносити, то вони без проблем, то хай тут наведуть лад.
Михаил Показати IP 29 Травня 2020 19:41
На вили, скотиняку)
Михаел Показати IP 29 Травня 2020 19:42
Йопт, а Зелений в курсі?)
12345 Показати IP 29 Травня 2020 21:16
А деж наші патріоти, які тут кричали.... до влади попали і мовчать.
noNa до 12345 Показати IP 29 Травня 2020 21:28
Ваші "патріоти", як Пирожик, під слідством ходять :)))
Мешканець Луцькп Показати IP 29 Травня 2020 21:41
Лугандон на Волині лугандонію будує. Сволота.
Клава Показати IP 29 Травня 2020 22:19
По периметру треба встановити бетонні антитерористичні надолби, загратувати вікна першого поверху, обмежити вхід до приміщення перепустками ... А далі час покаже ..
( ! ) Показати IP 30 Травня 2020 11:34
Погоняло: ЮРА - ШЛАМБОН !
Дмитро Показати IP 30 Травня 2020 11:58
Ще трохи.... І до них доберемся. Якщо самі між собою себе ж не перестріляють! А так то про мене всіх в тій раді обгородити перканом в 5 метрів, і по периметру розставити автоматчиків, щоб нікого не випускали з відти! Щоб нечиста сила не вирвалась!
Виборець Показати IP 30 Травня 2020 14:34
Панове депутати ! Ану терміново зробіть депутатський запит 1. Хто виконував функції замовника по отих перерахованих добудовах ! 2. З яких джерел фінансувалося будівництво ? 3. Хто підписував акти виконаних робіт ? 4 .Яка підрядна будівельна організація виконувала ці роботи ! 5.У кого на балансі усі ці збудовані обєкти ? Зініціюйте службове розслідування, підключіть прокуратуру .То все є самовільне будівництво ! То є нецільове використання коштів ! То все є корупційні дії !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus