USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Або контролюємо, або від’єднуємо та ізолюємо», – Ігор Палиця про Донбас і формулу Штайнмаєра

24 Жовтня 2019 13:00
Вибори на Донбасі неможливі, поки звідти не вийдуть російські війська і терористи. А важливою умовою переговорного процесу є обов’язкове збереження територіальної цілісності України – жодних поступок нашими територіями.

Про це у своєму виступі заявив нардеп Ігор Палиця під час обговорення звернення Волиньради до центральної влади та президента щодо так званої формули Штайнмаєра.

Зокрема, ексочільник Волинської облради зазначив, що вона завжди першою ставала на захист інтересів України. Зокрема, саме Волиньрада прийняла перше звернення щодо недопущення легалізації торгівлі з окупантами.

Разом з тим він зазначив, що нам невідомий зміст переговорів представників президента, зокрема Леоніда Кучми, які ведуться у Мінську, а тому не володіємо всебічною інформацією щодо переговорного процесу.

Ігор Палиця пригадав, що саме минуле керівництво держави довело до того, що ми себе дозволили втягнути в Мінські домовленості. Адже замість того, щоб «залишити терористів в Слов’янську, їх звідти випускають і чотирьохкілометрова колона заходить в Донецьк».

«Ягуар» та «Альфа» були направлені щоб повернути захоплені адміністрації, в Харкові, де за це відповідав Аваков, все швидко зробили. А в Донецьку і Луганську – відкликали, хоча була можливість без крові прибрати тих, хто захопив адміністрації», – пояснив Ігор Палиця та додав, що аналогічна ситуація була і в Криму.

З його слів, не варто жорстко висловлюватись щодо президента, адже ми бачимо, який політичний спадок йому залишився від минулої влади, Європа і світ давно втомились від України.

«Волиньрада має застерегти владу, аби ми не здавали наших територій. Ніяких виборів, поки звідти не підуть терористи і російські війська. Після нормандської зустрічі ми побачимо, що це за формула і її зміст. Але ми або контролюємо ці території (Донбас, - ВН) або від’єднуємо, ізолюємо, і хай самі загинаються, якщо не вірять в Україну і не хочуть в ній жити!», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
lutsk Показати IP 24 Жовтня 2019 13:43
ми або контролюємо ці території (Донбас, - ВН) або від’єднуємо, ізолюємо, і хай самі загинаються, якщо не вірять в Україну», – резюмував Ігор Палиця.-100%
Богдан Завійський Показати IP 24 Жовтня 2019 14:09
Ігор Палиця - Справжній Патріот!
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2019 14:59
О,сраколизи активувались,але цього разу я згідний,або,або.
Богдан Сташинський Показати IP 24 Жовтня 2019 15:07
При такому підході, як не прикро - усе залишиться так як є на сьогоднішній день. Конфлікт на десятиріччя що не на віка ...як
скептик до Богдан Сташинський Показати IP 24 Жовтня 2019 16:52
за умови повної ізоляції зі сторони України вони там будуть траву на териконах їсти. от тоді вони полюблять те, від чого відмовились. а вмовляти їх - марна справа
Хохол Показати IP 25 Жовтня 2019 23:05
Ведь Украина в 1921г потеряла земли,правобережье Дона,часть Воронежской,Курской,Белгородскую областя и Кубань( они говорят по украински,хоть школ нет),теперь отдадим Донбасс и Крым- какая область следующая.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus