USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Адміністратори луцького ЦНАПу працюватимуть у РАЦСі та РДА

27 Вересня 2021 18:51
Послуги ЦНАПу надаватимуться не лише в центрі Луцька. Вісім робочих місць будуть відкриті на Ковельській та проспекті Соборності.

Очільниця департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як під час засідання бюджетної комісії повідомила, що департаменту виділили два кабінети в приміщенні РАЦСу на проспекті Соборності.

«Нинішнього приміщення на вулиці Лесі Українки нам катастрофічно не вистачає. Там є проблеми і з парковкою. Тому нам виділили два кабінети у будівлі РАЦСУ, там буде на постійній основі чотири робочих місця і надаватимуться усі послуги, які надаються в ЦНАПі», – зазначила вона.

У згаданих приміщеннях необхідно буде зробити ремонт та їх обладнати. Крім того, згідно з урядовою постановою, Луцька РДА також має передати свій ЦНАП Луцькій міській територіальній громаді.

Зі слів Лариси Карп’як, уже підписаний меморандум з Луцькою РДА щодо передачі ЦНАПу. РДА має профінансувати ремонт, а департамент міської ради забезпечити оргтехнікою та персоналом. Там теж має бути обладнані чотири робочі місця.

До слова, цього року до ЦНАПу уже звернулося понад 120 тисяч осіб за наданням різних послуг. А з часу відкриття ЦНАПу в Луцьку послугами Центру скористалися понад 1,6 мільйона відвідувачів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Луцького райо Показати IP 27 Вересня 2021 21:15
А персонал, що в ЦНАПі РДА куди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus