USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Адвоката і учасника шоу «Одруження наосліп», який жорстоко убив й розчленував співмешканку, засудили до 15 років тюрми

22 Березня 2024 14:47
Обухівський райсуд Київської області засудив до 15 років за ґратами адвоката, який убив та розчленував наречену. Валізу з частинами жіночого тіла знайшли у водоймі на початку червня 2022 року.

Про це повідомили Офіс генпрокурора та поліція Києва.

Валізу з рештками жінки знайшли місцеві працівники на березі водойми в селі Нові Безрадичі. Всередині були відрізані жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта жінки. Останки були ретельно замотані в жіночий одяг.

Щоби встановити особу загиблої, поліціянти склали умовний «портрет» убитої, дали детальний опис знайдених у валізі жіночих речей та поширили інформацію через ЗМІ. Згодом до поліції звернулася жінка й повідомила, що її подруга мала схожі речі, а наприкінці травня вона перестала виходити на зв’язок.

Як з’ясувалося, 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину та оселилась у приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка розповіла, що нібито зустріла кохану людину, з якою планує влаштувати особисте життя.

Співмешканцем убитої виявився 36-річний юрист. Камери відеонагляду зафіксували, як після зникнення жінки він кілька днів поспіль виносив з будинку підозрілі речі та методично викидав їх у різних місцях. Окрім того, намагався уникнути камер відеонагляду.
Як розповідали у поліції, чоловік порізав жінку на шматки й ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки та ноги склав у дорожню сумку й викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали за брендовою сукнею.
Під час обшуку в будинку чоловіка у холодильнику знайшли органи вбитої жінки – він вирізав і заморозив язик, нирку, матку та серце загиблої. Також у будинку затриманий зберігав ручну осколкову гранату РГД-5 з уніфікованим запалом.

Свої дії чоловік пояснив тим, що між ним та вбитою виник конфлікт. Через це він задушив свою нову знайому, а щоби приховати сліди злочину, розчленував тіло і намагався сховати рештки.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов характеризував його як «успішного адвоката» й «учасника ток-шоу про одруження». Тоді ж поліція Київщини поширила відео, де були використані кадри з шоу «Одруження наосліп». У заблюреному фото впізнали Петра Бігуна, який брав участь у цьому шоу (епізод за його участі наразі недоступний).

Читати ще: «Схожий на маніяка»: впізнали адвоката й учасника телешоу про одруження, який порубав кохану і вирізав їй серце

Раніше він також працював слідчим київської прокуратури, де займався службовою підробкою, і їздив п’яним. У жодному з випадків він так і не був покараний.

У липні 2022 року слідчі повідомили чоловіку про підозру за фактами умисного вбивства та незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Обухівський райсуд Київської області призначив чоловіку 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чякатіло Показати IP 22 Березня 2024 19:18
фігасє тіп )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus