USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Аферистка з Волині оформила на тернополянина кредитів на 10 тис.

21 Січня 2021 13:31
20 січня до поліції звернувся 56-річний тернополянин. Громадянин повідомив, що у період з 30 жовтня по 9 листопада 2019 року товаришка, використовуючи його персональні дані, оформила на чоловіка три онлайн-кредити на загальну суму близько 10 тисяч гривень.

Дільничні офіцери Володимир-Волинського районного відділу поліції встановили, що вчинила правопорушення раніше судима 26-річна мешканка Володимир-Волинського району, інформує пресслужба волинської поліції.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) та ч. 2 ст. 182 (Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам особи) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus