USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Афганців» у Луцьку вшанували концертом, ходою і гречкою. ФОТО

15 Лютого 2011 17:49
15 лютого в обласному центрі відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 22-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Воїнів-інтернаціоналістів та афганців у стінах обласного драмтеатру привітали перші особи міста та області.

Згодом після закінчення святкового концерту ветерани взяли участь в урочистій ході до Меморіалу Пам'яті, де поклали квіти до пам'ятника Воїнам-інтернаціоналістам.

Насамкінець усіх охочих почастували у «польовій кухні». Гречку з підливкою і квашеними помідорами їли і луцький мер Микола Романюк з обласним прокурором Андрієм Гілем.





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Exaboto Показати IP 15 Лютого 2011 22:43
та нах їм треба цей непотрібний цирк? Гречка, концерти.... Їм треба нормальна пенсія а не тарілка каші і хода наших нікчемних посадовців. І розпивати спиртні напої в громадських місцях заборонено. Плєвать наші керманичі хотіли на той закон...
kaban до Exaboto Показати IP 15 Лютого 2011 23:11
+5 на рахунок пенсії і посадовців. Але відзначати не дуже веселу дату все таки потрібно.Інакше всі українці стануть схожі на твою аватару.
Тараc Показати IP 16 Лютого 2011 00:30
ШАНОВНІ ПАНОВЕ АФГАНЦІ,РОЗ"ЯСНІТЬ,БУДЬ-ЛАСКА,МЕНІ НЕТЯМУЩОМУ,ЩО ДОБРОГО ВИ РОБИЛИ,ВИКОНУЮЧИ,ТАК ЗВАНИЙ,ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНИЙ ОБОВ"ЯЗОК ? ЧИМ ТАК ГОРДИТЕСЯ ? І НЕ ПОТРІБНО ВИДАЛЯТИ МІЙ КОМЕНТАР,Я НІКОГО І НІ ЧИМ НЕ ОБРАЖАЮ,А ПРОСТО ПИТАЮ !!!!!!!!!!!!!
кАБАН до Тараc Показати IP 16 Лютого 2011 10:50
Ці мужики я переконаний на відміну від тебе служили в армії.18 річні пацани попали в пекло на Землі, багато хто на повернувся. Про це потрібно памятати. ШАНОВНий ПАНЕ Тарас,РОЗ"ЯСНІТЬ,БУДЬ-ЛАСКА,МЕНІ НЕТЯМУЩОМУ,ЩО ДОБРОГО ВИ ЗРОБИЛИ,Коли це написали,про ТАК ЗВАНИЙ,ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНИЙ ОБОВ"ЯЗОК ? ЧИМ ТАК ГОРДИТЕСЯ ? І НЕ ПОТРІБНО ВИДАЛЯТИ МІЙ КОМЕНТАР,Я НІКОГО І НІ ЧИМ НЕ ОБРАЖАЮ,А ПРОСТО ПИТАЮ !!!!!!!!!!!!!
Тараc до кАБАН Показати IP 16 Лютого 2011 11:05
Відповідь на питання моє можна почути ? А то Ви все говорите про все і нічого .... Я нікого не засуджую,а намагаюся для себе зрозуміти... ШКОДА,ЩО ВІДПОВІСТИ НА ЦЕ НІХТО НЕ МОЖЕ !!!
anti-Тарас Показати IP 16 Лютого 2011 08:37
Доброго не доброго ... Видно що ти малолітка неосвічений і не знаєш історії! Тоді, за часів СРСР, особливо не питали, а посилали наших хлопців з Луцька, Маневич, Камінь-Каширська ... на ту війну, жорстоку війну. Душмани треновані американцями дуже зло воювали і багато наших хлопців загинуло або стало інвалідами, а навіть будучи живим, але бачити стільки крові ... Та що тобі розказувати! Тоді часи були інші! Відкрий краще книгу і прочитай, а не пиши дурниці!
VOIN Показати IP 16 Лютого 2011 11:12
Шановний адміністратор Ричук! Поясніть цьому Тарасу, що до чого, а то слів не вистачає все висловити, а ви потім не опублікуєте, я йому вже намагався відповісти! Треба ж - ще такі люди трапляються! Соромно за нашу молодь! : (
Тараc до VOIN Показати IP 16 Лютого 2011 11:17
А Ви,VOIN,чому не роз"ясните ?! Будь-ласка,я Вас уважно слухаю !!! А мені сором,що МИ вбивали безневинних літніх людей,жінок і діток ... ТЕПЕР ЗРОЗУМІВ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Юрій Ричук до VOIN Показати IP 16 Лютого 2011 11:17
А ви спробуйте йому пояснити. З чого ви взяли, що не опублікую? Правила перечитайте - і вперед!
Тараc до VOIN Показати IP 16 Лютого 2011 11:18
А Ви,VOIN,чому не роз"ясните ?! Будь-ласка,я Вас уважно слухаю !!! А мені сором,що МИ вбивали безневинних літніх людей,жінок і діток ... ТЕПЕР ЗРОЗУМІВ !!!!!!!!!!!!!!!!!
W-5 Показати IP 16 Лютого 2011 13:06
Для таких, як Тарас - вшановували день ВИВЕДЕННЯ радянських військ з Афганістану, день, коли все це пекло закінчилось. І ніхто з тих, хто там був ,думаю, особливого бажання відправлятись в Афганістан і вбивати там кого б-то не було не мав.А тобі, Тарас,не дай Боже в щось подібне потрапити.
ЧУЙна Показати IP 17 Лютого 2011 21:00
ТАРАСЕ, почитайте вірші Василя СЛАПЧУКА...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus