USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Таке ставлення до кандидата: агітатори Порошенка продають рибу, – активіст

18 Березня 2019 14:52
Агітатори чинного президента Петра Порошенка в Одесі поруч з агітнаметом продають рибу. Громадський діяч Дем’ян Ганул, який опублікував відео, каже, що це демонструє ставлення до кандидата в президенти.

Чоловік зняв на камеру, як жінка, яка, ймовірно працює агітатором від кандидата у президенти Петра Порошенка, одночасно продає рибу.

«Коли таке ставлення людей до кандидата в президенти, якого вони підтримують, то напевно він приречений на поразку. На майбутнє: продавайте рибу прямо з намету, попит буде кращий. Управління торгівлі Одеської міської ради, на мою думку агітатори Порошенка займаються нелегальною вуличною торгівлею, не порядок!», – йдеться у дописі до відео.
До слова, минулого тижня гарант відвідав Волинь. Так, на зустріч з президентом у Ковель людей звозили автобусами.

Окрім того, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ готуються звозити до Ковеля, вочевидь, для масовки на зустріч Президента України Петра Порошенка. Також на зустріч з Петром Порошенком в Ковелі примусово стягували студентів Ковельського промислово-економічного коледжу. «Відкосити не вийде, бо все йде по списку і перевірятиме ректор», – погрожували студентам.

Нагадаємо, більше доби Луцьк не знав спокою: спочатку в місті з’явилось 15 білбордів «Зустрінемо Україну без пороху», а за день до візиту Петра Порошенка невідомі в центрі міста розвісили 30-метровий банер "Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР".

Після цього – день очікування на президента в оточеному правоохоронцями центрі міста. Але гарант, чомусь, так і не приїхав – його борт приземлився в Луцьку ввечері і президент спішно поїхав до Ковеля, де вже півтори години на холоді його чекала заздалегідь звезена автобусами масовка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Упс! Показати IP 18 Березня 2019 14:58
Одеса-місто гумору!
Навуходоносор Показати IP 18 Березня 2019 15:52
Это не продажа рыбы, это флеш-моб на тему:"Рыба гниет с головы!"
Мусічка Показати IP 19 Березня 2019 07:01
Так мають приклад. Чому одним можна займатися і роботою і бізнесом, а іншим ні!
А можливо Показати IP 19 Березня 2019 09:48
А можливо риба в шоколаді або начинка шоколадна
Однозначно! Показати IP 19 Березня 2019 13:30
Таки так -агітація окремо ,а риба собі окремо..приємне з корисним...подвійний заробіток зміцнює сімейний бюджет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus