USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Відкосити не вийде»: як студентів ковельського коледжу зганяють на зустріч з Порошенком

13 Березня 2019 17:08
На зустріч з Петром Порошенком в Ковелі примусово стягують студентів Ковельського промислово-економічного коледжу. «Відкосити не вийде, бо все йде по списку і перевірятиме ректор», - попереджають студентів.

Скріншоти переписки з чату студентів надав Інформаційному агентству Волинські Новини студент Антон Романюк, який напередодні розповів, як студентів військової кафедри ЛНТУ звозитимуть на зустріч і обіцяють «бонуси при перездачі».

З переписки стає зрозуміло, що зустріч відбудеться о 13:00 в актовій залі навчального закладу і явку студентів контролюватиме ректор.
Натомість в коментарі ІА Волинські Новини ректор ЛНТУ Петро Савчук назвав цю інформацію провокацією.

«Я у відпустці, дав доручення розібратися, що відбувається, що це за провокація. Це точно провокація, мені доповіли на кафедрі», – зазначив він після публікації перших скріншотів у Фейсбуці.

Попри те, що відразу декілька волинських ЗМІ повідомили про візит президента на Волинь, офіційно про план заходів, розклад зустрічей та місця відвідування гарантом області досі не повідомили навіть міську раду – гарант їде «інкогніто».

Натомість, як стало відомо з власних джерел, правоохоронці екстрено змінили попередній маршрут руху гаранта в зв’язку з можливим візитом активістів Нацкорпусу, які приїжджають на мітинги Порошенка у містах України. Активісти вимагають покарання причетних в розкраданні оборонних підприємств України. Зокрема, для бізнес-партнера Порошенка Олега Гладковського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Упс! Показати IP 13 Березня 2019 18:15
Краще студентам піти ,бо через малу явку ,начальству "нагорить" ,отоді й студентів "щемитимуть" нєпадєцкі.Вибір без вибору...
Хтось Показати IP 13 Березня 2019 18:54
Ну щемануть на тиждень, до виборів не довго.
свідомий Показати IP 13 Березня 2019 19:30
президент повинен бути чесний і не бізнесмен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus