USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Акумулятори та шини, конфісковані з російських фур на Волині, передали військовим. Фото

7 Травня 2022 11:20
Конфісковані на Волині з російських фур акумулятори та шини були націоналізовані, згідно рішення Ради оборони області. Сьогодні їх передадуть на потреби військових частин на території Волині.

Про це повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко у Телеграм-каналі.

Як повідомляли, ще в перші дні війни в області затримали фури, зареєстровані на країну-агресора. У вантажівках також був товар, котрий прямував до різних країн. Усі російські фури були вилучені та передані на потреби військових, зокрема, більшість передали для прикордонників, решту для військових частин.

Щодо товару, що перебував у автівках, то його доля була вирішена на засіданнях Ради оборони області. Частину, що прямував до європейських країн, повернуть.

Проте акумулятори та шини, що прямували до Росії, передають для потреб українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 7 Травня 2022 12:03
"оперативне" рішення погуляйка всього на 2 місяць війни.... на 3тій місяць буде новина, що з бютжету виділили кошти на амуніцію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus