USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через Волинь знову поїдуть російські фури

25 Лютого 2016 16:11
Використання українських транзитних дозволів для вантажних транспортних засобів з місцем реєстрації Російської Федерації відновлено 25 лютого 2016 року. Про це Волинську митницю ДФС повідомлено листом Міністерства інфраструктури України від 23.02.2016 №835/25/14-16.

Тобто, з 00:00 години 25 лютого 2016 року російські вантажівки можуть перетинати державний кордон України за наявності українського транзитного дозволу квоти 2016 року, виданого російським перевізникам для вантажних автомобільних транзитних перевезень з місцем реєстрації Російська Федерація.

Зазначеними діями забезпечено дотримання Україною Закону України «Про транзит України», міжнародних договорів України та інших нормативно-правових актів.

Окрім того, Волинська митниця ДФС в рамках акції «Їду додому» має правові підстави пропускати російських перевізників, які в’їхали на територію України після 14 лютого 2016 року, а зараз повертаються з країн Європейського Союзу та Республіки Молдова транзитом через територію України додому.

Усі підрозділи Волинської митниці ДФС поінформовані про відновлення дії українських транзитних дозволів для російських вантажівок.

Нагадаємо, 12 лютого активісти 10 областей України, у тому числі й Волинська, підтримали блокаду російських фур на українському кордоні. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 15 лютого паралельно із постанову Кабінету Міністрів про призупинення транзитних переміщень великогабаритних вантажних автомобілів Російської Федерації територією України, волинські активісти заявили, що блокуватимуть усі автомобілі, які ввозять на територію України російські товари, незалежно від номерних знаків - чи вони російські, чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 25 Лютого 2016 16:39
Гроші вирішують все!!!
Яна до Вася Показати IP 25 Лютого 2016 17:09
Вася,не гроші,а міжнародні зобовязання,що Україна взяла в рамках ЄС ми повинні виконувати.
Україна не Сомалі до Вася Показати IP 25 Лютого 2016 18:35
На мою думку гроші тут другорядне. Головне це імідж держави, виконання нею своїх зобовязань по транзиту (вантажів, природнього газу, нафти тощо) не стільки перед Росією, як перед країнами ЄС. Емоціонально можна зрозуміти хлопців котрі не можуть змиритися з тим щоб фури з країни-агресора їздять по наші території. Але тут потрібно керуватися тверезим підходом. Ми не можемо вподобатися Сомалі. Дуже легко зруйнувати імідж надійного транзитера, але треба розумінити що Україна може загубити транзитний бізнес назавжди. Географічне розсташування України дає нам великі транзитні можливості і їх не можна втрачати на емоціях. Негідник Путін не вічний, та й війна рано чи пізно війна закінчиться. Тому давайте зціпим зуби, і будемо все робити для нашої перемоги на Сході. А в нашій частині країни потрібно піднімати економіку, а не влаштовувати беззаконня на дорогах!
Невсеремось! Показати IP 25 Лютого 2016 17:12
No pasaran! Venceremos!
ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 25 Лютого 2016 23:35
ХТО ДОЗВОЛИВ ТОЧНО ЗРАДНИКИ, ВІЙНА З РОСІЄЮ ЧИ МЕНІ ПОКАЗАЛОСЬ , ЗАГИНУЛИ ТИСЯЧІ НАЙКРАЩИХ СИНІВ УКРАЇНИ, А ВИ ПРОДАЖНІ БЛ.ДІ ЖРІТЬ РОШЕН І ПІДНІМАЙТЕ ЕКОНОМІКУ АГРЕСОРА.
Дзеркальщик до ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 26 Лютого 2016 01:17
Яка н х... Й вiйна в твоЁм енцефалитмом черепi,хто ?кому?коли?об'явив Цю ху...ю,БАБЛО править свiтом.,а твоё то мусорка,;де Су де МиГ де Ту22,якiдоблесно збивають ПВо,ВСУ,,нема то i обiдно шо нас даже за ворога не считають, i сх..я лупили той Донбас,в на Крим П.....e слабо,як можно там рускi вiйська.
Беларус Показати IP 26 Лютого 2016 08:35
О какой репутации страны вы говорите? К сожалению вы за пару лет сформировали имидж страны в которой нет государственной власти. Коррупция, бардак и нищета, в придачу бандиты в камуфляже вот что говорят сегодня об Украине. Одно богатство осталось это люди с открытой душой и большим сердцем, которые живут в глубинке. Простые люди пашут с утра до вечера, простые люди в окопах сидят, а эта банда конфетного барона вас эксплоатирует.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus