USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Алкогольні «підпільники» у Луцьку: куди телефонувати, якщо у вашому будинку точка

3 Листопада 2020 15:46
У Луцьку працівники департаменту муніципальної варти перевірили місця, де раніше продавали сурогат, та виявили порушників. Про те, які штрафи загрожують луцьким власникам алкогольних точок та куди звертатися, якщо такі осередки заважають жити – читайте у статті Інформаційного агентства Волинські Новини.

Як повідомив у коментарі заступник директора департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик, днями муніципали обстежили місто на предмет виявлення фактів продажу алкоголю з рук.

Зокрема, при повторному обстеженні будинку на проспекті Президента Грушевського, 4, мешканка якого неодноразово проводила продаж алкоголю з рук, виявили, що алкогольна точка функціонує знову. За це на порушницю склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 156 Адміністративного кодексу України.

«Ця стаття передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від 3 до 10 200 гривень. Але якщо правопорушення повторюється протягом року, сума штрафу зростає від 10 200 до 20 400 гривень. Ми складаємо на порушника протокол і передаємо його у Луцький міськрайонний суд», - зазначив Роман Кулик.

Він наголосив, що протягом цього року працівники муніципальної варти виявили 31 такий випадок. Для порівняння, за минулий рік на луцьких торговців сурогату склали 69 адміністративних протоколів.

«Таке явище, як нелегальний продаж алкоголю є дуже негативним, бо несе багато біди людям, у тому числі для їхнього здоров’я. Як правило сурогат з рук є дуже неякісним, а його вживання часто призводить до летальних випадків», - акцентував правоохоронець.

Водночас, Роман Кулик звернувся до лучан, яким дошкуляє сусідство із так званими «алкоточками» з порадою не замовчувати проблему, бо з незаконним продажем сурогату можна і треба боротися, адже через його вживання часто гинуть люди.

«Звертайтеся на гарячу лінію департаменту за номером телефону +3 8 (067 0000 679), або ж пишіть письмове звернення - як кому зручно», - додав він.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що через загорання самогонного апарату у нічній пожежі у Луцьку загинула жінка.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Федя з Побєди до ВН Показати IP 3 Листопада 2020 17:02
Пацани ! Єслі мона адресочок тої точки скиньте ! Взамєн - благодарочка !
Записуй до Федя з Побєди до ВН Показати IP 3 Листопада 2020 17:49
Вулиця Карбишева, 2
Вчитель Показати IP 3 Листопада 2020 17:38
В будинку на Мазепи є пару точок.
Ігор Показати IP 3 Листопада 2020 20:29
А чому фото з московії ?
Ілюстратор до Ігор Показати IP 3 Листопада 2020 21:10
Ілюстративне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus