USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Амбулаторію на Горохівщині відремонтують за 2,6 млн

18 Червня 2020 21:09
До кінця року здійснять капітальний ремонт Сенкевичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 64 в селищі Сенкевичівка Горохівського району Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 червня, а аукціон розпочнеться 22 червня.

Очікувана вартість капітального ремонту амбулаторії становить 2,638 мільйона гривень.

За ці кошти планують виконати наступні роботи: розбирання кам’яної кладки простих стін із цегли, заміна дверей, підлоги, улаштування гідроізоляції, внутрішнє опорядження, встановлення поручнів для інвалідів, сантехнічні роботи, зокрема прокладання трубопроводів, встановлення раковин, електроосвітлення, монтаж електрорушника, придбання автономного мобільного сходового майданчика.

Нагадаємо, нещодавно було оголошено тендери на реконструкцію приміщень під амбулаторії в селі Льотниче Володимир-Волинського району, селі Тоболи Камінь-Каширського району та селі Скулин Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
xcf Показати IP 18 Червня 2020 21:21
Знову тьотя Галя матеме лівак !!
123 Показати IP 18 Червня 2020 22:48
Як саме? пиши конкретно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus