USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сільську амбулаторію на Ковельщині відремонтують за майже 5 млн

8 Червня 2020 17:40
До кінця поточного року заплановано здійснити капітальний ремонт Скулинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Комунального некомерційного підприємства «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Ковельської міської ради Волинської області, що на вулиці Центральній, 69 у селі Скулин Ковельського району.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 червня, а аукціон має розпочатися 18 червня.

Очікувана вартість робіт становить 4 723 138 гривень.

Капітальний ремонт амбулаторії включатиме улаштування бетонних фундаментів, перекриття покрівлі, заміну вікон і дверей, улаштування перекриття і перемичок, облаштування системи вентиляції, внутрішнє оздоблення, мурування стін, внутрішні сантехнічні роботи, зокрема прокладання трубопроводів водопостачання та каналізації, опалення, улаштування теплоізоляції, електромонтажні роботи, в тому числі освітлення, утеплення фасадів мінеральними плитами, улаштування ґанку, облаштування пожежної сигналізації та блискавкозахисту, вимощення бруківкою доріжки, улаштування огорожі тощо.

Усі роботи мають завершити до кінця поточного року.

Нагадаємо, нещодавно було оголошено тендери на реконструкцію приміщень під амбулаторії в селі Льотниче Володимир-Волинського району та селі Тоболи Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 8 Червня 2020 21:04
Що????????? 4 723 138 гривень? Ви це людям на місці покажіть і розкіжіть куди і на що ці гроші підуть! На яку реконструкцію майже 5 млн. грн.? При середньому доході жителів громади.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus