USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аналітики розкрили воєнні плани Путіна на зиму

2 Вересня 2022 10:43
Заява російського диктатора Володимира Путіна про плани ліквідувати в Україні «антиросійський анклав», а також повторення старої агресивної риторики щодо українців свідчить про те, що президент РФ не відмовився від своїх максималістських намірів захопити всю країну.

Про це ідеться у звіті американського Інституту вивчення війни ISW за 1 вересня.

«Заява Путіна, ймовірно, спрямована на те, щоб створити інформаційні умови для заклику до подальших зусиль Росії і створення сил восени і взимку поточного року», – вважають американські аналітики.

Водночас захоплення Донбасу до 15 вересня експерти вважають малоймовірним. Окупація регіону потрібна російському командуванню лише для того, аби підняти бойовий дух загарбницьких військ.

Читати ще: Через війну Путін втрачає владу, що веде до посилення силового боку, – політолог

«Після захоплення Лисичанська російська армія досягла незначних успіхів навколо Авдіївки, після чого просування окупантів застопорилося», – йдеться в повідомленні.

Російська Федерація поки що використовує приховану мобілізацію. Водночас Кремль може швидко ухвалити рішення про загальну мобілізацію, вважає представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Росія може зробити це дуже швидко, оскільки Держдума РФ перебуває під повним контролем російського диктатора Володимира Путіна. А отже, будь-який закон чи рішення ухвалюють у Росії мало не одностайно, швидко й без зволікань.

25 серпня Путін підписав указ про збільшення штатної чисельності військовослужбовців збройних сил РФ до 2,04 млн осіб. Міністерство оборони України висміяло цей указ російського диктатора у Twitter.

В українській розвідці стверджують, що мета російського диктатора Путіна – залучити більше своїх військових для війни проти України. Окрім того, він хоче продемонструвати нібито «міць» російської армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2022 11:07
пуйло буде воювати, поки не здохне;крім того, росіяни не проти : один фюрер - один народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus