USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Мене жорстко й підло використали», - співачка Приходько обурена роликом на сайті Волинської ОДА

19 Лютого 2018 16:45
Українська співачка Анастасія Приходько вкрай обурена, бо її обманом зняли у передвиборчій кампанії президента Петра Порошенка.

Як заявила Настя, їй зателефонував міністр культури Євген Нищук і попросив знятися у соціальному ролику. Вона погодилася.

Але відео вийшло під назвою "Йдемо вперед. Петро Порошенко". Оприлюднили його ще наприкінці січня на YouTube-каналі та сайті відділу інформаційної політики Волинської ОДА, пише ТаблоID.

Утім, Приходько помітила себе на відео лише зараз та записала звернення, у якому запевняє, що не давала згоди на участь у передвиборчій кампанії, і захищатиме свою честь та гідність.

«Тепер я борюся за свої права. Я, Анастасія Приходько, не давала згоди брати участь у виборчій кампанії Петра Порошенка.

На екрани вийшов ролик, де я кажу наступні рядки: «Розвиваємо український простір, українську культуру, слухаємо українське – це модно». Але цей ролик ми знімали як соціальних ролик, як підтримку і розвиток України.

Але, як бачите, жорстко й підло моє ім’я та прізвище використали у своїй політичних іграх. Це дуже принизливо. Це дуже гидкий поступок, який не має назви. Я вимагаю пояснень, чому так трапилось, я вимагаю негайно зняти цей ролик з ефіру або вирізати мене з цього ролика, бо я не маю жодного відношення до передвиборчої кампанії Петра Порошенка», - заявила Приходько.



Після публікації звернення співачки відео зняли зі сторінки сайта Волинської облдержадміністрації, поки не з'ясують деталей.

Про це повідомила начальниця відділу інформаційної політики Волинської ОДА Світлана Головачук, пише ІА "Конкурент" .

"Ми в цій ситуації лише виконавці, ми не ініціювали зйомку цього відео, ми його не знімали, не монтували. Коли ми дізналися, що ситуація є такою, якою є сьогодні, тобто що в співачки є претензії, ми це відео зняли. До того, як люди, які займалися цим відео, з′ясують що і до чого", – пояснила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ОДА Показати IP 19 Лютого 2018 17:10
Пане Гунчик! Скільки може ця аморальна жінка нас ганьбити !!!
Петро Показати IP 19 Лютого 2018 17:16
А носата по районах з Гунчиком........
Анатоль_ Показати IP 19 Лютого 2018 17:35
Я в глубокому шоце
Є таке! Показати IP 19 Лютого 2018 18:00
По телевізору подібна прихована агітація крутиться за підписом - соціальна реклама. Тільки я бачила Ахтема Сейтаблаєва, а в кінці - підпис "Пороха".
Власкор Показати IP 19 Лютого 2018 20:07
Пізно одумалась, уже ніхто тобі не заплатить. Крокодилячі сльози.
ВВ до Власкор Показати IP 20 Лютого 2018 14:37
Ти ду?не? Слідкуй хоть трошки за її діяльністю, і подумай що ти написало.
небайдужий Показати IP 21 Лютого 2018 08:18
Держ службовці не мають права АГІТУВАТИ - це принаймі службова невідповідність!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus