USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Андрій Шевченко ледь не заплакав у прямому ефірі, говорячи про звірства Росії в Україні

7 Березня 2022 23:16
Колишній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів в ефірі італійського телебачення про злочинні нелюдські дії російсько-фашистських загарбників.

Легендарний український футболіст також похвалив Президента України Володимира Зеленського, пише УНІАН.

"Мої родичі розповідають мені про те, що відбувається. Це жах, від якого хочу прокинутися. Міста бомблять, вбивають дітей та старих, які не можуть виїхати. Це здається страшним сном, здається, що завтра я прокинусь і повернуся до нормального життя, але я розумію, що цього не станеться... Це реальність", - сказав Шева.

"Україна хоче бути частиною Європи. Це було наше рішення. Зеленський – великий президент, який веде нас до нашої свободи та незалежності", - додав Шевченко в інтерв'ю RAI 3.
Читати ще: «Язик у дупу засунув?» Скандальний футболіст Алієв «розніс» волинянина Тимощука за ігнор війни

Шевченко був на мітингах в Лондоні із закликом припинити війну. Також він провадить волонтерську діяльність. Його мама та сестра перебувають під Києвом у зоні бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus