USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ангела Меркель приїде до Києва на зустріч із Зеленським

9 Серпня 2021 12:54
Канцлер Німеччини Ангела Меркель 22 серпня приїде до Києва, аби зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським. Можливою темою переговорів називають «Північний потік-2».

Про це пише РБК Україна з посиланням на свої джерела.

Попередньо узгоджена дата візиту – 22 серпня. Про теми переговорів наразі нічого невідомі.

При цьому видання припускає, що темою обговорення може бути «Північний потік-2», який, як очікується, буде добудований найближчим часом.

Також ЗМІ називають в якості можливої теми зустрічі безпеку на Донбасі.

Ангела Меркель вже приїжджала до Києва з офіційними візитами.

Раніше Володимир Зеленський і Ангела Меркель зустрічалися в столиці Німеччини Берліні 12 липня та обговорювали газопровід Північний потік-2. Український лідер відзначав, що трубопровід є потенційною загрозою безпеці нашої країни.

Зазначимо, в Європарламенті виступили проти угоди США і Німеччини щодо «Північного потоку-2». Там нагадали, що проект загрожує безпеці України і всієї Європи.

Нагадаємо, 21 липня Міністерством закордонних справ Німеччини було оприлюднено спільну заяву США та Німеччини щодо угоди про «Північний потік-2». Домовленість передбачає створення спеціального фонду для розвитку енергонезалежності України та продовження до 10 років транзиту російського газу через українську територію.

У Держдепі США заявили, що підписанню угоди з Німеччиною щодо російського газопроводу «Північний потік – 2» передувала взаємодія Вашингтона з Києвом. У МЗС України цю інформацію спростували.

Читати ще: США закликали Україну не критикувати угоду щодо «Північного потоку–2»

Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що «немає сумнівів, що єдиним» вигодонабувачем «кризи в нашому регіоні є Росія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дідо Показати IP 9 Серпня 2021 15:20
Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що «немає сумнівів, що єдиним» вигодонабувачем «кризи в нашому регіоні є Росія» - ну не дебіл? З чиєї подачі кусаєте Росію і здаєте національміо інтереси України? Газова труба це пенсії і інші плюшки, а ви слухаючи "західних партнерів" профукали і те що вам безкоштовно в руки перепало!
Клава Показати IP 9 Серпня 2021 15:26
і кого після відставки Меркель буде дурачити Путін ? До речі, в ідеалізованому ним Союзі вчили, що на час Олімпіад припинялись всі війни.. Чому він проігнорував це правило ?..
Історчиня до Клава Показати IP 9 Серпня 2021 19:51
Краваткоїд ссакаш напав першим, що визнала і Євроопа.
Я Показати IP 10 Серпня 2021 06:56
Ангела привезе свіжі інструкції зебобі і заразом йому по сраці надає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus