USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Анонімний шанувальник «зверху» рекламує Порошенка по всій Україні

29 Травня 2018 14:09
Невідомі протягом двох років вішають білборди від імені президента Петра Порошенка. Макети розміщують як соціальну рекламу.

Як повідомляє рух "Чесно", невстановлені особи розміщують плакати-привітання з Днем перемоги, Днем Незалежності-2018, привітання зі здобуттям безвізу і перепощують їх на сайти місцевих держадміністрацій.

Розміщення зображень на сайтах адміністрацій, керівників яких призначає президент, наштовхують на думку, що публікація плакатів інспірована оточенням Порошенка, повідомляють активісти.

У райдержадміністраціях кажуть, що їм макети передали "зверху" і їх розмістили як соціальну рекламу, але не кажуть хто саме “зверху”.

Держсекретар міністерства інформаційної політики Артем Біденко заперечив, що в міністерстві розробляють візуальні матеріали чи привітання з іменами державних діячів.

"Ми передаємо соціальну рекламу. Так, ми пишемо листи, кидаючи макети. Зокрема якщо брати травень, то це день депортації кримських татар 18 травня, безпека дорожнього руху, День Європи. Це чисто соціальна реклама. Жодного листа з підписом президента, прем'єра, державного секретаря. В соціальній рекламі такого немає. Ми таким не займаємось", - сказав Біденко.

Білборди, як повідомив голова секретаріату БПП Максим Саврасов, не розміщувала і партія імені президента.

Прес-секретар президента Святослав Цеголко проігнорував запитання про плакати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Травня 2018 14:21
Ех, весела Порох людина. Весела та кмитлива
Микола Показати IP 30 Травня 2018 01:58
Лідер квн У

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus