USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Анталією пронісся ураган. Відео удару стихії в Туреччинні

7 Грудня 2021 20:28
Анталію 7 грудня накрив ураган. Шквальний вітер валив дерева та зривав дахи. Через негоду авіасполучення у місті призупинили. Літаки направляли на інші летовища.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Haberturk.

Швидкість вітру на морі сягала понад 120 кілометрів на годину. Поблизу пляжів утворились велетенські ЗМІ,

До рятувальних служб звертались люди, з домівок яких ураган зірвав покрівлю. В окремих районах курорту затопило житлові будинки та транспорт.

Наразі інформації про жертв та постраждалих немає. На автошляхах Анталії – численні затори, адже через підтоплення люди не можуть нормально дістатись додому.
Нагадаємо, 29 листопада деякі провінції Туреччини накрив потужний шторм. У результаті руйнувань, спричинених ураганом, загинуло 6 людей, отримали поранення щонайменше 46 людей. У Стамбулі зруйновано дахи на 528 будівлях, повалено 839 дерев.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus