USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Арбузов затвердив Клімчуку «волинський» план розвитку

16 Січня 2013 09:17
Стратегічні завдання розвитку Волині, які будуть фінансуватися з державної скарбниці у 2013-2014 роках, затвердив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов.

Позиції щодо розв’язання найактуальніших питань соціально-економічного розвитку краю з керівниками центральних органів виконавчої влади узгодив голова Волинської ОДА Борис Клімчук 14 січня, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Перебуваючи у столиці із робочою поїздкою, губернатор Волині обговорив перспективи розвитку області у 2013-2014 роках із міністрами агрополітики Миколою Присяжнюком, економічного розвитку і торгівлі Ігорем Прасоловим, фінансів Юрієм Колобовим, регіонального розвитку Геннадієм Темником та доходів і зборів Олександром Клименком.

Після опрацювання у міністерствах стратегічних завдань розвитку нашого регіону, які будуть фінансуватися з державної скарбниці, їх розглянули на робочій зустрічі у віце-прем’єр міністра України Олександра Вілкула та затвердили у першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова.

Учора, 15 січня, Борис Клімчук мав працювати у Держказначействі та Службі автомобільних доріг України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 16 Січня 2013 09:24
гарно лизнув-маєш гарний бюджет
Пусть лижет, у него работа такая. Может нашим землякам жить будет немножечко легче.
Волинянин до Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 16 Січня 2013 11:41
Раз сам звик лизати - це ще не значить, що хтось інший так робить
andriy1983 Показати IP 16 Січня 2013 12:39
Шановний пане чи пані журналістко які писали дану статтю - невже при написанні не можна перевірити хочаб правильне написання державних структур? Що це за така структура у Києві як Служба автомобільних доріг України?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus