USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розроблять план розвитку області на три роки

13 Листопада 2018 14:51
У рамках підготовки документу, що визначатиме розвиток Волині на наступні три роки райдержадміністрації та ОТГ готуватимуть звіти про роботу, здійснену з 2014 року донині.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з головами ОТГ щодо вивчення, моніторингу та аналізу проектних заявок на проекти, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ 13 листопада.

Як повідомив голова ОДА Олександр Савченко, вчора відбулося засідання Ради регіонального розвитку, органу, що є дорадчим при президенті. Під час засідання йшлося про майбутні зміни деяких законів. Зокрема, це внесення змін до Конституції, що узаконять існування ОТГ. Після цього ухвалять закони, що регулюватимуть бюджетні відносини. У 2020 році завершиться процес формування ОТГ, також буде ухвалений закон, що запровадить контроль за діяльністю органів місцевого самоврядування.
Окрім того, йшлося про формування плану розвитку України на три роки. Голова ОДА відзначив, що попередній документ про розвиток від 2014 до 2020 року є недієвим. Водночас повинні розробити доручення райдержадміністраціям та рекомендації ОТГ про підготовку звіту про зроблену роботу з 2014 року. Хто не подасть такий звіт, той не буде включений до плану розвитку області на три роки. Вказаний план узгоджуватимуть з облрадою та затверджуватимуть під час однієї з сесій Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus