USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині готуватимуть план розвитку області на 5 років

8 Грудня 2015 14:14
Визначити, які проблеми потребують вирішення у кожному населеному пункті Волині та розробити план розвитку області на п’ять років, планують в обласній раді.

Про це йшлося під час публічного обговорення бюджету та перспектив розвитку Волині 8 грудня.

Як зазначив голова обласної ради Ігор Палиця, він очікує від присутніх представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, підрозділів державних органів влади області та представників господарського активу, аби ті окреслили найголовніші проблеми, які існують в області.

Згодом планують розробити план розвитку області на п’ять років, згрупувавши бачення із розвитку місцевості, починаючи від села до рівня району. На базі офіційного веб-сайту облради оприлюднять визначені проблемні питання в електронному вигляді, де кожен мешканець області зможе побачити, що потрібно зробити у кожному конкретному населеному пункті. Пропозиції розділять на 5 років, визначивши найпріоритетніші, які потребують вирішення вже в 2016 році.



Голова облради наголосив, що хоче припинити процес закритих тендерів чи закритих програм, на яких хтось наживається. Натомість рух кожної копійки бюджетних коштів відображатиметься на веб-сайті. Зі слів Ігоря Палиці, до кінця цього року планують провести засідання обласної ради, під час якого затвердять захищені статті бюджету. Розподіл вільних коштів бюджету та бюджету розвитку відбудеться наприкінці січня – в середині лютого, коли спільно розроблять загальний план розвитку області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 8 Грудня 2015 14:32
А про який план області йде мова. Нібито стратегія розвитку затверджена, а план соцекономрозвитку затверджується на 2 роки. Чи можливо облрада буде здійснювати розвиток за своїм планом, а ОДА відповідно за своїм. Просто без слів....................
Анонім до 123 Показати IP 8 Грудня 2015 16:03
А что тут непонятного? Один работает на Порошенко, второй - на Коломойского. Разве они способны работать совместно друг с другом (эти двое), если их шефы столкнулись лбами, например, вокруг УкрНафты? И не только там.
Андрій до Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 16:43
Я думаю, що вони (Порошенко і Коломойський) (Гунчик і Палиця) розумні люди і розуміють наступне. Від їх дружби буде краще всім і ним в першу ж чергу. А від їхньої війни між собою самознищиться і перший і другий.
Олекса Вільний ( ви Показати IP 8 Грудня 2015 16:39
ОДА вже показала свій план. Він близький до президентської стратегії, а це знищення народності та патріотів, ще максимально швидко розвалити економіку країни, неконтрольований ( а насправді добре контрольований потрібними людьми) грабунок корисних копалин нашого краю, знищення сільського господарства ( де хоч одна програма що була при Клімчуку?), тиск адмінресурсом на ЗМІ. писати можна ще багато та вважаю кожен з нас сам відчуває як воно стало легше жити за останні два роки. А от за ці два роки "Куля в лоб" став міліардером ( ви лише вдумайтесь - міліардером).....
Фотін Показати IP 8 Грудня 2015 16:42
Можливо потрібно все-таки допомогти чоловіку стримати слово ?
Враження Показати IP 8 Грудня 2015 23:20
Ми просто перестали вірити усім. Тому й до Палиці, який ще нічого не зробив на новій посаді, ставимося вороже, наперед прогнозуючи, що він - гад. Може, пора судити по ділах? Сьогодні на Волинському ТБ Палиця виглядав переконливо. Треба набратися терпіння і перевірити його. Бо інакше, опльовуючи кожного наступного, так з гівна і не виберемося.
думка Показати IP 9 Грудня 2015 11:53
перші кроки палиці дуже правильні успіху вам пане губернатор
читач до думка Показати IP 11 Грудня 2015 19:28
Палиця - голова обласної ради, а не губернатор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus