USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»: погодинна програма

7 Вересня 2018 13:19
У рамках заходів з відзначення 933-ї річниці міста Луцьк вдесяте відбудеться феєричне дійство - арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», повідомляють організатори.

Тільки у ніч з 8 на 9 вересня у Луцькому замку можна стати учасником Європейського Саміту, гостем княжого граду, надихнутись атмосферою середньовіччя.

Організатори приготували спеціальну програму з музики до історичних та фентезі фільмів від LUMOS orchestra, виняткову гармонію голосів Tenors BEL’CANTO та виступ королівського оркестру "HARMONIA NOBILE".

Також протягом ночі відбудеться перфоманс "СВІТЛО НОЧІ", 3Д-мапінг "ВАРТОВІ ЧАСУ" та арт-інсталяція "ВОСКРЕСІННЯ".

А на завершення усіх відвідувачів чекає особливий гість арт-шоу «Ніч у Луцькому замку-2018» - гурт ONUKA з відомими хітами та новими треками з альбому «Мозаїка»

Також до уваги гостей організатори пропонують театралізовані екскурсії «СХОДЖЕННЯ ДО СВІТЛА» (у церкві Іоана Богослова) та «ЛЕГЕНДИ ЛУЦЬКОГО ЗАМКУ» (на в’їзній вежі замку).

Початок шоу о 21 год.

Місце проведення: Луцький замок, вул. Кафедральна, 1.

Організатор – Луцька міська Рада, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus