USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аваков не вибачатиметься за оприлюднення інформації про «сітки» підкупу Порошенка

1 Березня 2019 21:06
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не збирається вибачатися за оприлюднену ним інформацію про виборчі «сітки» кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка. Про це він розповів в інтерв’ю виданню TheБабель.

«Слідство діє незалежно від того, що думають політики. Вибачатися за мою роботу? Ніколи. Хочете висловити незадоволення діями міністра? Вносьте до парламенту заяву фракції про те, що треба відправити у відставку міністра Авакова, ставте питання на голосування – тоді я прийду в парламент, надам аргументи, і подивимося на результат», – сказав Арсен Аваков.

За його словами, голова фракції «Блок Петра Порошенко» Артур Герасимов допустив політичну помилку, зажадавши вибачень після оприлюдненої інформації про виборчі «сітки» Петра Порошенка.

«Заява пана Герасимова трохи попахує шантажем – мовляв, не розслідуйте справи нашої партії. Ми будемо розслідувати справи і партії Петра Порошенка, і партії Юлії Тимошенко, і навіть, Бог пробачить, партії Арсенія Яценюка – якщо надійде заява», – сказав Аваков.

Він зазначив, що міністр внутрішніх справ забезпечує виборчий процес, в тому числі відсутність фальсифікацій.

«І якщо один з кандидатів в президенти заявляє, що нардеп Сергій Березенко бере участь у підкупі виборців, то ми ведемо розслідування, і пан Березенко в ньому фігурує як потенційний порушник закону», – говорить глава МВС.

При цьому він підкреслив, що процесуальний статус Березенко не визначений.

«Розслідування встановить міру його участі – це нормальна ситуація для демократичного суспільства», – сказав Арсен Аваков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus