USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аваков у Луцьку: «у терориста є смартфон, він все читає. В психлікарні він не лікувався»

21 Липня 2020 16:45
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував інформацію про те, що терорист, який захопив заручників у Луцьку, лікувався в психлікарні. З його слів, заручники – в нормі, тривають переговори.

Про це він повідомив під час брифінгу у Луцьку.

Відомо, що є контакт з терористом, перемовини тривають. Люди в нормальному стані, вдалося з деякими з них переговорити.

«Прошу всіх бути обережними у коментарях стосовно терориста. думайте про те, що можна і не можна говорити, будьте відповідальними. Не поширюйте фейкову інформацію», - зазначив Арсен Аваков та спростував інформацію про те, що чоловік, буцімто, примусово лікувався в психлікарні.

«Ми розмовляли з його родичами. дружиною, друзями, пробуємо знайти підхід. цими питаннями займаються спеціалісти», - резюмував Аваков.

Нагадаємо, 21 липня вранці Максим Кривош захопив у Луцьку автобус Берестечко-Краснилівка. Він приїхав ним на Театральний майдан та сам подзвонив у поліцію.

Спецслужби одразу повністю перекрили пішохідний рух та не пускають у центр громадський та приватний транспорт.

Як стало відомо, чоловік уродженець РФ, раніше судимий. Він вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков записали і виклали в ютюбі заяви про те, що саме вони – терористи в законі.

Також захопник стріляв по будівлі ГУНП у Волинській області та по правоохоронцях. Терорист хоче, аби до нього приїхало якомога більше журналістів, які б донесли його вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 21 Липня 2020 17:49
Брєд психічно хворого "хєроя-реформатора". 9 годин люди під дулом автомата у автобусі на сонці. Влада дурня валяє разом з міністром МВС. Одним словом ці люди в автобусі заручники нікому не потрібні ні нашій владі ні самому терористу. Якби було щось серйозне, то були б висунуті конкретні вимоги до влади. А це не вимоги що запропонував терорист, це фантазіїї чоловіка з діагнозом: ендогенний прогредієнтний (процесуальний) психотичний розлад, що характеризується погіршенням сприйняття реальності та значною соціальною дисфункцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus