USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Авто для поліції та велосипед для чемпіонки: на що витратять кошти із вільних залишків бюджету Луцька

27 Квітня 2021 11:12
Депутати Луцької міської ради ділили вільний залишок коштів з міського бюджету.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, 400 тисяч гривень із вільних бюджетних залишків планують витратити на придбання автомобіля для Головного управління Національної поліції у відповідності до Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності.

Ще 1 мільйон гривень пропонують витратити на придбання мідного проводу та запчастин для Луцького підприємства електротранспорту, 500 тисяч – на капітальний ремонт спортивних майданчиків, 250 тис. – на геодезичну зйомку сміттєвого полігону в селі Брище, по 200 тисяч – на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та у якості субвенції на реалізацію програми з охорони навколишнього середовища, 50 тисяч – на дитячий клуб «Кордон».

За 150 тисяч гривень із вільних залишків планують придбати велосипед для заслуженого майстра спорту Яни Беломоіної.

Водночас на ремонт приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні виокремлять 4 мільйони 93 тисячі гривень із вільних залишків.

Однак, остаточне рішення щодо цього та інших бюджетних питань луцькі обранці громади приймуть під час сесійного засідання, що відбудеться у середу, 28 квітня.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2021 11:26
Я звісно проти спорту нічого не маю, і дівчина чемпіонка справді молодець, але хіба вона не катає на велосипедах спонсорських фірм?
Ясь Показати IP 27 Квітня 2021 14:22
А може краще велосипед для поліціі тамавто доя чемпіонки?? В неі велосипед точно ж є, а вони машину всерівно розіб‘ють.
ЗаЯну Показати IP 28 Квітня 2021 08:56
Мабуть маєш, а Яна заслуговує і авто, і новий ровер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus