USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Авто для військових, на яке збирали гроші у центрі Луцька, відправили на схід

1 Червня 2023 20:36
Волинські волонтери 31 травня вирушили на передову. Везуть автівку бійцям, гроші на яку назбирали завдяки небайдужим людям.

Про це розповів Суспільному лучанин Тарас Кравчук.

Біля аптеки-музею у Луцьку волонтери завантажили благодійну допомогу для військових.

Серед необхідного – взуття, ліки, їжа, маскувальні сітки та понад 600 енергетичних наборів, які допомагали фасувати учні однієї зі шкіл міста, розповідає волонтерка Лариса Новосад.
Автівку, яку вантажать допомогою та адресними передачками, передадуть 57-ій бригаді. Гроші на неї збирали біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Луцьку впродовж двох тижнів у квітні. Для привернення уваги до Луцька з передової привезли обстріляне авто 57-ої бригади. Нове авто придбали за 220 тисяч гривень, їх вистачило на купівлю та ремонт, розповів волонтер Тарас Кравчук.

Приїхав за автівкою боєць 57-ої бригади 23-річний Михайло Мілінчук. Військовослужбовець з початку повномасштабної війни добровольцем пішов боронити країну. Каже: в їхній бригаді дуже багато втрачених автівок, а машини — це мобільність, швидкість пересування і врятовані життя.

Волонтер Тарас Кравчук каже, що від початку повномасштабної війни для захисників на передову доправили більше сотні автівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus