USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авто, на якому збили 17-річну лучанку, пригнали на ремонт, - автомайстер

11 Січня 2018 14:06
Авто на польській реєстрації, на якій збили 17-річну дівчину, пригнали на ремонт, - йдеться у сюжеті "Волинського телебачення".

Нагадаємо, як повідомив автивіст Сергій Поха, автомобіль вдалось знайти на вулиці Даньшина поблизу старого військкомату. Ймовірно, що там його залишили на «відстій». Також в активістів є інформація про особи водіїв, які на цьому автомобілі перетинали кордон – ними виявились мешканці Луцька та Ратного. На авто оформлена українська страховка, в якій вказані дані водія.

Так, на момент приїзду на місце, де виявили авто, журналістів там уже працювали патрульні. БУдь-що коментувати правоохоронці відмовилися.

Тим часом, зі слів чоловіка, який підійшов до журналістів, автомобіль пригнали йому на ремонт. Він, мовляв, нічого не знає. Сам очікує власника авто.

"Сам нічого не знаю, чекаювласника машини. Самому цікаво, чому побиту машину пригнали і нічого не сказали, що вона когось збила", - сказав чоловік, погрожуючи журналістам, що розіб'є камеру, якшо не припинять зйомку.



Нагадаємо, автопригода сталася ввечері на проспекті Відродження. Водій автомобіля «Opel» з номерами державної реєстрації Республіки Польща здійснив наїзд на 17-річну ученицю місцевої школи, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалу госпіталізували до Волинської обласної клінічної лікарні. Водій транспортного засобу втік з місця скоєння ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Огурец Показати IP 11 Січня 2018 14:19
А если би ворота були зроблені а не тіки каркас, хрен би ви найшли тачку)
gas до Огурец Показати IP 11 Січня 2018 17:12
Номера зняти і все і шукай вітра в полі
Пішохід до Огурец Показати IP 11 Січня 2018 17:14
блін просто напросто треба було дійсно номера зняти і фіг хто знайшовби те авто
Зірян Шкуряк Показати IP 11 Січня 2018 14:42
А це справді те авто? Чи авто, яке схоже на те авто, що збило, авто? І знову вуха єврофобської теми номерів реєстрації, на жаль стирчать!
Вася Показати IP 11 Січня 2018 14:47
А якби ба?ани журналысти ы активысти не писали би в ФБ ы на сайтах - то ще й би ы власника авто вдалося би дочекатися
луцьк Показати IP 11 Січня 2018 15:22
і майстра котрому привезли машину з розбитою лобовухою не смущало чого вона розбита. і новин він певне не дивився.. отакі люде, за гроши все зробе за?аза
Луцький Показати IP 11 Січня 2018 16:46
То кажуть омега ,а найшли вектру
Авто до Луцький Показати IP 11 Січня 2018 21:18
А є різниця? Пішохід жінка побачила шо опель, а омега чи астра дофантазували журналісти певно) головне шо казали шо в номері була цифра 14

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus