USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автобус № 104 Луцьк–Кульчин просять пустити до залізничного вокзалу

19 Січня 2022 18:37
До маршруту автобуса № 104 Луцьк–Кульчин просять внести зміни, що стосуються кінцевої зупинки та вартості проїзду.

Відповідну пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій оприлюднив Олександр Висоцький.

Чоловік звернув увагу, що нинішній маршрут до сіл Кульчин і Жидичин відповідає ще радянському маршруту № 106 Луцьк (вулиця Пугачова) – Кульчин (силікатний завод), автобуси за яким курсували в 60-х роках.

«На сьогодні кінцевою зупинкою маршруту № 104 у Луцьку є АС-2. Від «Променя» автобус рухається вулицями Набережною, Данила Галицького, Потебні, Львівською, дублюючи маршрути № 103 і 107 з Ківерців. Декому з жителів Кульчина, Жидичина та Вишкова зручно дістатися в район ЛПЗ та вулиці Львівської, але цей відрізок є непопулярним, а складає майже третину маршруту, що призводить до неефективної трати часу і пального. Оскільки Кульчин входить до Луцької міської територіальної громади, немає потреби робити кінцевою зупинкою одну з автостанцій», – наголосив автор петиції.

Він запропонував змінити схему руху автобуса № 104 на Залізничний вокзал – Кульчин. На його думку, це дозволить скоротити тривалість маршруту, інтервал руху та переглянути тариф.

«Наразі перерва між рейсами навіть у години пік складає до 50 хвилин при наявності маршрутів на Озерце та Клепачів. Зараз сім кілометрів від «Променя» до Жидичина можна проїхати аж за 12 гривень. Для порівняння: проїзд «Промінь» – Гірка Полонка (11 кілометрів) коштує 10 гривень, а «Промінь» – Брище (16 кілометрів) – 15 гривень», – зазначив Олександр Висоцький.

Аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати 300 осіб. Підтримати пропозицію Олександра Висоцького можна за посиланням.

Нагадаємо, враховуючи звернення мешканців обласного центру, до схеми руху автобусного маршруту № 2 внесли зміни. Окрім цього, відтепер Луцьком курсуватиме новий маршрут № 2а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 19 Січня 2022 21:40
А як має працювати програма мера Луцьк без маршруток? В Луцьку їздять автобуси євро 5 ,а з Кульчина напевно їздить богдан так як і з інших приміських сіл! Мер покращує транспорт міста , губернатор і його підлеглі ,а саме Назар Романюк всіма способами цьому перешкоджає ! продаючи маршрути всім кому не лінь та незалежно на яких корчах вони будуть їздити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus