USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Автомобіль був застрахований», – голова Підгайцівської ТГ про згорілу Toyota

30 Вересня 2021 13:11
Згорілий автомобіль Toyota Land Cruiser, який належить дочці голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка, був застрахований. Його вартість становить понад мільйон гривень.

Про це йшлося під час пресконференції голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка щодо ситуації в громаді та подій у селі Крупа.

Нагадаємо, учора вночі згоріла автівка дочки голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка. У січні 2019 року під Луцьком згоріли екскаватор та два автомобілі, що належали родині голови Підгайцівської ОТГ . Тоді зазначали, що причиною пожежі міг бути підпал. У листопаді цього ж року четверо невідомих вдерлись до будинку Семенюка та викрали гроші і коштовності. Сім’ю зв’язали, а самого Семенюка, який намагався чинити опір, побили.

Щодо інциденту зі згорілим автомобілем, то він зазначив, що йому подзвонив сусід.

«Я ночував трохи далі, адже у хаті відбувається ремонт. Брелок від авто, який контролює сигналізацію, був «мертвий», а це була нова машина. Вона за місяць проїхала 5 тисяч 400 кілометрів. Машина застрахована. Але, якщо ви знаєте, 10% страховики не повертають. Сім’я попала на значні кошти, але добре, що всі живі», – сказав голова Підгайцівської ТГ та додав, що автівка вартує понад 1 мільйон гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Артем Показати IP 30 Вересня 2021 13:55
Сам спалив і жертву корчить, люди в громаді не такі дурні, за яких ви їх маєте. Щоб купити цього ленд крузера і ті всі магазини по місту - заліз в кишеню до кожного мешканця громади. Засунув би язик в ***ку і мовчав би
112233 Показати IP 30 Вересня 2021 14:11
Коли Україна почне звільнятись від цих "чесних" багатих людей, або по-простому від тих, хто тупо краде гроші з казни і ніколи не нажереться, бо є голодні близькі родичі, потім далекі родичі, потім ще дальші родичі, знайомі близькі і т.д. ?
знаток Показати IP 30 Вересня 2021 14:16
Давайте всією громадою скинемось,бо бідний і його бідова сімейка попала аж на 10%.Гидко читати.Діти маленькі вмирають,бо батьки не мають коштів на лікування.А тут вона в 19 років попала на гроші.Продасть дві земельні ділянки і нове авто купить.
Ашот. Показати IP 30 Вересня 2021 14:25
I видiлив собi премiю ,так тисяч 50,60 . бiдолашний наш .
Цукер Показати IP 30 Вересня 2021 14:28
Штефанеси, купіть господарю нову Тойоту. Феодал без автівки.
Кравчука Показати IP 30 Вересня 2021 16:15
А що він постійно голова, громада за нього постійно голосує?Чи він як Лукашeнко, х.eн від корита сам уйдe?
Ххх до Кравчука Показати IP 30 Вересня 2021 21:44
Лукашенко зберіг колгоспи, заводи, фабрики. Модернізував їх. 40%солярки та бензину, ми купуємо в Білорусі., бо свої заводи порізали на брухт. Бітум для асфальту, на 'велике будівництво' купуємо в Білорусі. Бо своє в рибництво знищили. У нас навіть нафтогазу, збитковий..... При ціні газу в тричі вичій як у Батьки....... Може вже пора садити наших супер менеджерів з супер зарплата и. А, ще краще відстрілювати. А не дивитись, що у Батьки не так. А то у сусіда бачу смітнику в оці. А в себе в оці колоду не замічаю.....
Отак ! Показати IP 30 Вересня 2021 18:54
Той війт, блін, ніяк не може зрозуміти, шо суть то не в машині, а у ньому самому. Ти радій, шо постраждала машина, а не ти ! Якшо є голова на плечах - то тверезо проаналізуй свої дії, вчинки і відношення до людей !
Ххх Показати IP 30 Вересня 2021 21:57
Тепер про нашого Семена. Тут було його пафосне інтерв'ю. Більше 10 років при владі..... Бютжет є. Срач по всій громаді. Раз такий' хороший господар', хоч порядок на вулицях можна було навести, за ці роки. Бруківку поклали, по якій ніхто не ходить. Хот раундапом раз в місяць, покропіть. Щоб трава не була в коліна. Землі для жителів громади нема, а для висоток найшлась. Де план розвитку громади. Які цілі та перспективи для кожного з старостинських округів.... Порівнюючи з Боратин кою отг,то наша забитий хутір без церкви.... І не треба виправдовуватись. Одна з самих багатих отг області. А навіть в 10 не входить..... В області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus