USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Автопілот не впорався: у Москві вибухнув електрокар Tesla. Відео

12 Серпня 2019 11:32
Електрокар Tesla рухався московською кільцевою дорогою на автопілоті, врізався в евакуатор ГАЗель і загорівся.

Автомобіль рухався лівою смугою під управлінням електроніки, повідомляє Новое время з посиланням на Motor1.

Система не розпізнала евкаутор на базі ГАЗелі з опущеною апарелею, що стояв в тій же смузі, і в підсумку сталося зіткнення: за словами водія Tesla, удар прийшовся в борт електромобіля.

У машині в цей час перебували 41-річний бізнесмен і двоє його дітей. Незважаючи на те, що всі були пристебнуті ременями безпеки, їх довелося госпіталізувати. У водія діагностували перелом ноги та забій грудної клітки, у дітей - черепно-мозкові травми і струси. Місцеві ЗМІ повідомляють, що травми пасажири Tesla отримали в результаті аварії, а не від пожежі.

За даними правоохоронців, під час руху на автопілоті водій не відволікався від процесу управління і, як пропонується виробником, тримав руки на кермі. Причина пожежі, що виникла невідома, але очевидці помітили серію вибухів.Компанія Tesla поки не відреагувала на те, що трапилося. Це вже не перший випадок загоряння каліфорнійських електрокарів: подібні інциденти відбувалися раніше в Шанхаї і Гонконзі.

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 7 червня, під Києвом у результаті зіткнення електрокара Tesla Model X і автомобіля дорожньої служби загинула одна людина. Кросовер врізався в ГАЗ дорожньої служби. В результаті удару загинула жінка, яка сиділа на передньому сидінні Tesla. Водій і другий пасажир електрокара не постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 12 Серпня 2019 12:52
Так там ще й ядерний міні- реактор на полігоні рванув, до повного щастя.
Тор Показати IP 12 Серпня 2019 14:55
У автомобілів тесла штучний мозок плавиться від нашої і їхньої дорожної розмітки. На автоматі може проїхати лише конячка з возом і пяним їздовим на возі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus