USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Автор хітів «Мрієшся» та «Гарно так» CHEEV виступить у Луцьку

27 Червня 2023 17:59
Автор хітів «Мрієшся» і «Гарно так» Влад Чижиков (Cheev) приїде з концертом до Луцька. Виступ співака відбудеться 29 червня в РЦ «Промінь» о 19.00.

Родом Cheev з Мінська, він виконує пісні і українською, і білоруською мовами. І хоча свій творчий шлях співак розпочав іще у 2013 році, в Україні він став широко відомим після появи на сцені «Голосу країни». Відтоді артист окреслив власний стиль та значно розширив армію прихильників.

Cheev також відомий каверами на пісні Monatik, Tayanna, Mamarika. А з солісткою The Hardkiss Юлією Саніною Влад навіть заспівав у дуеті.
Стильний і талановитий артист подарує всім незабутній вечір, сповнений чуттєвого вокалу та емоційної лірики. На концерті прозвучать треки альбому Drama та інші красиві пісні.

Звісно, прозвучить і TikTok-хіт «Гарно так», який завоював лідерство в чарті Apple Music Україна та потрапив до стрімінгових платформ кількох європейських країн та топ-чартів Shazam.
«Прийдіть та розділіть переживання щирого артиста! Побачимось!» – наголошують організатори.

Замовити квитки собі та друзям на концерт можна на Concert.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus