USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азарова попросили віддати будинок офіцерів «політеху»

7 Лютого 2012 14:18
Студенти Луцького національного технічного університету звернулися до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова із проханням втрутитися у ситуацію щодо передачі навчальних приміщень Луцького національного технічного університету (Будинку офіцерів на вулиці Винниченка в Луцьку) на баланс Волинської ОДА.

Про це йдеться у відповідному листі на адресу Прем’єр-міністра, - повідомляють УНН.

Як повідомили студенти, у 2011 році Луцькому національному технічному університету було передано будівлю Будинку офіцерів, яка у липні 2011-го перейшла у власність університету.

«Після одержання права власності на дану споруду в університеті розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію цього приміщення під учбово-лабораторний корпус з актовим залом, студіями живопису та малюнку, майстернями художньої скульптури та литви, науково - дослідними лабораторіями кафедри ПЦБ та автомобільних доріг і аеродромів», - йдеться у зверненні голови студентської ради ЛНТУ Максима Воскресенського.

За інформацією Студентської ради ЛНТУ, було організовано студентські будівельні загони для допомоги будівельникам у прискоренні робіт із введення в дію навчального корпусу. У даний час в приміщеннях переданої будівлі проводяться підготовчі роботи із заміни зношеного даху, встановлення і заміни металопластикових віконних блоків, встановлення індивідуальної міні котельні, відновлення зовнішніх і внутрішніх мереж водо та енергопостачання, благоустрою території.

«Звертаємось до Вас, шановний Миколо Яновичу, з проханням підтримати нашу боротьбу за справедливе вирішення цього важливого для нас і університету питання», - йдеться у заяві.

Як повідомляли «ВН», Президент України Віктор Янукович доручив уряду забезпечити облаштування у Будинку офіцерів, що у Луцьку, концертних залів Волинської обласної філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Igor_vt Показати IP 7 Лютого 2012 14:23
Азарич, не піддавайся, Федорович не зрозуміє. Переб`ються політехи - теж мені Університет...
Коко Показати IP 7 Лютого 2012 14:37
Найбільшкорумпований універ в Луцьку. Жах.
Петрович Показати IP 7 Лютого 2012 14:40
Не віддавайте нізащо, а то в Політесі взагалі зарплату платити перестануть - скажуть, пішла на ремонт БО. А керівництво тамтешнє, тим часом, собі і премію випише, і на відкатах будівельних підзаробить...
звідти до Петрович Показати IP 7 Лютого 2012 18:03
Однозначно... !!!!!!!!!!!!
Сурма Показати IP 7 Лютого 2012 16:02
Розумна ідея облаштувати концертні зали у Луцьку. Начебто областний центр, а немає жодного порядного концертного залу, окрім совдепіського Будинку культури. Якщо панянка Гнатів відсторонилась від розвитку культури у місті, то треба дякувати Клімчуку, що намагається зробити у Луцьку центр культури.
місцевий Показати IP 7 Лютого 2012 16:05
Так от хто руйнує пам'ятку архітектури, вставляючи дешеві пластикові вікна і двері?
анонімус Показати IP 7 Лютого 2012 16:56
найкорумпованіший? повчіться в вду - зміните свою думку
Естет Показати IP 7 Лютого 2012 17:20
А я хочу академічну концертну залу Придумали - зроблять ректорат, а студентами лишень прикриваються. Знаємо для чого їм ці приміщення. Як будуть господарювати у центрі міста так само як у себе на Львівській, то не треба нам такого господаря! Чому я маю насолоджуватись мистецтвом на "задворках"?
Алекс Показати IP 7 Лютого 2012 17:58
Ха! Ніхто не знає, чому це "студенти" (в лапках, бо студентам насправді ця справа абсолютно ні до чого) писульку таку дали? А тому, що хтось Будинок офіцерів уже продав. А зараз, якщо його будуть філармонії передавати, ця справа може випливти в кримінальну...
юрист Показати IP 7 Лютого 2012 18:37
Не віддавайте, хай Божидарнік справиться з тими приміщеннями, що у ЛНТУ вже є. І взагалі перетворив державний універ у свій приватний. Де це бачено, щоб ректорська дочка була першим проректорм?????? Верховна Рада, внесіть зміни до закону про корупцію!!!!!!!
лучанка Показати IP 7 Лютого 2012 18:51
Знаємо навіщо Божидарніку ще одне приміщення! буде нових студентів приймати, щоб гроші загрібати!створив корупційну систему у виші, тарифи у кожного викладача такі що ого-го!!!! батьки спини гнуть на роботах аби дітей вивчити! ганьба такій вищій освіті! лучани, не дайте себе ввести в оману! нехай приміщення залишається у державній власності!Клімчук повибивав грошей для Волині, нехай облаштовує культурний центр! а то тільки бари й забігайлівки!
ігор Показати IP 7 Лютого 2012 19:02
пан БоЖИДарнік не поважає доручення Президента України?вирішив ставити палки в колеса губернатору? Клімчук їздить пороги вбиває, щоб покращити добробут міста, а пан ректор дбає за власні інтереси!ну, ясно, такий потік грошей прикриється! не так сталося, як бажалося, пане ректоре!
Igor_vt Показати IP 7 Лютого 2012 19:09
Хотів бі подивитись на камікадзе, який спробує порушити вказівку Президента. Луцькі політехи-спудеї явно Азарича підставляють.
лучанка 2 Показати IP 7 Лютого 2012 19:22
підтримую ініціативу губернатора! а то в стареньку філармонію мало хто доходить, а так приміщення в центрі стане ще одним культурним осередком міста!
Чувішка Показати IP 7 Лютого 2012 21:46
Обовязково в Луцьку потрібна концертна зала,ми повинні гордитися своїми артистами,волинським хором,кантабіле.солістами.Жоден обласний центр не має такого музичного потенціалу,як Волинь. А наші університети і так мають багато приміщень,Всерівно вони не мають грошей на їх ремонти,то навіщо вони їм,хай з цими корпусами справляться,ато в головний корпус стидно зайти,порядку нема.
Не байдужий Показати IP 7 Лютого 2012 22:53
Зверніть увагу, що будинок офіцерів хочуть передати облдержадміністраціі, а не на баланс філармоніі, хоча про це говорять. Я думаю, Клімчук Б.П. вирішив його комусь продати чи віддати. Не так давно якась єврейська організація його просила для себе. Тоді не вийшло, вот тепер вирішили окольним шляхом видурити дане приміщення. А потім там появиться замісь філармоніі, якісь банк приватний. Нехай краще буде університет, то хоч якусь користь принесе.
Натуся Показати IP 8 Лютого 2012 10:32
Божидарніка мабуть винесуть з палітеха вперед ногами прямо з кабінета, бо сам кормушку він не покине. Точно перетворив держунівер в приватний бізнес сім"ї.
студент лнту Показати IP 8 Лютого 2012 10:44
а це нічого що в Лнту немає актового залу! Майже у всіх училищах і коледжах є, а це Національний університет!!! До тогок у студентів спеціальності дизайн кафедра розташована в Технічному коледжі! А те що з цього будинку Клімчук хоче зробити банк не для кого не секрет! У філармонії навіть такіх коштів немає, щоб провести реконструкцію!!! Однозначно будинок має належити Лнту!
Мат Показати IP 8 Лютого 2012 15:25
У Лнту майже 20 гек у розпорядженні, думаю для актового залу місце можна підшукати якщо захотіти.
Колишня студентка Показати IP 8 Лютого 2012 16:23
Попросіть краще в Азарова, щоб Божидар менше хабарну плату для вас встановив, а то ваші батьки останні труси з себе знімають, щоб ви довчились.
студентка до Колишня студентка Показати IP 8 Лютого 2012 18:20
100 % підтримую! ні ж, пану ректору ще мало, хапуга! Клімчук хоча б дбає про культурний розвиток міста й для громади робить!
Олександр Показати IP 8 Лютого 2012 18:31
аби ви ще знали хто в цій ситуації та про що дбає... http://perec.in.ua/fools/282/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus