USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Багато гравців дебютували у професійному футболі», – Шахов про перемогу «Волині-2»

7 Вересня 2020 13:24
Вчора другий склад луцької «Волині» дебютував у Другій лізі, впевнено перемігши вінницьку «Ниву» з рахунком 3:1. За словами тренерського штабу, попри те, що молоді футболісти лише дебютували у професійному футболі, вони повинні прагнути потрапити до першої команди.

Пропонуємо до вашої уваги післяматчеві коментарі тренерів обох команд.

Головний тренер «Ниви» Олег Шумовицький відзначив, що у його команді є чимало проблем, зокрема нехватка ігрової практики.

«В ході тренувального процесу ми стикнулися з рядом проблем: пішло багато футболістів, яких ми замінили молоддю. Ми не мали ігрової практики, адже на протязі зборів зіграли лише дві гри, тобто ми входимо в чемпіонат через ігри. У нас є проблеми в лінії оборони, але ми будемо їх вирішувати», – зазначив тренер вінничан.

Також він прокоментував нереалізацію моментів своєї команди у другому таймі: «Хто забиває, той і виграє. Якби ми забили свої моменти, то, можливо, все повернулося б в іншу сторону».
Натомість Альберт Шахов наголосив на тому, що багато гравців його команди лише дебютували у професійному футболі:

«Дебют вдався. Всі виглядали на дуже достойному рівні. Ми пропустили першими через свою помилку, але не змінювали своєї гри. Намагалися грати агресивно і це принесло нам результат».

З його слів, в другому таймі було важко до забитого голу, адже «Нива» – досвідчена команда, в якій грають хороші футболісти. Тож «Волинь-2» зіграла від оборони на контратаках, відштовхуючись від результату.
«Хочеться, щоб якомога більше хлопців були у першій команді. Своєю грою вони довели, що мають на це повне право. Хочу подякувати Володимиру Гапону та Володимиру Марчуку за те, що вони тренували футболістів під час карантину. Вони дуже добре виглядають фізично, а також добре підковані технічно і тактично.

Друга ліга – дуже цікавий чемпіонат, але мої футболісти мають не думати про Другу лігу, а прагнути грати в першій команді», – підсумував Альберт Шахов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus